Grupul Carrefour mai deschide un magazin

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 15:53
2218 citiri
Grupul Carrefour mai deschide un magazin

Carrefour Romania a anuntat vineri deschiderea primului supermarket Carrefour Market in Ploiesti, in centrul comercial Winmarkt Grand Center Ploiesti, reteaua ajungand astfel la 25 de unitati in Romania, precizeaza NewsIn.

Carrefour Market Ploiesti este cel de-al 3-lea supermarket din reteaua Winmarkt, dupa cele deschise anul acesta in Turda si Bistrita. In 2010, un al 4-lea Carrefour Market se va inaugura in Winmarkt Somes din Cluj-Napoca, centru comercial aflat momentan in proces de renovare pentru relansarea din 2010.

Noul Carrefour Market, al doilea supermarket din judetul Prahova (dupa cel din Campina), este situat la parterul centrului comercial Winmarkt Grand Center din centrul orasului Ploiesti, avand o suprafata totala de 1.215 m.p., din care 905 m.p., suprafata de vanzare. Echipa care lucreaza in noul supermarket include in prezent aproximativ 50 de angajati.

Carrefour este prezent in Ploiesti de patru ani, prin hypermarketul Carrefour inaugurat in octombrie 2005.

Grupul Carrefour activeaza pe segmentul de supermarketuri de la achizitionarea societatii Artima la sfarsitul anului 2007. In prezent, grupul opereaza in Romania 22 de hypermarketuri si 25 de supermarketuri. Carrefour a deschis in acest an doua hypermarketuri Carrefour (Oradea "Era" si Berceni, in Capitala) si cinci supermarketuri Carrefour Market (in Bacau, Craiova, Timisoara, Turda, Bistrita).

Filiala locala a grupului Carrefour a inregistrat vanzari de 809 milioane euro in primele noua luni ale acestui an, in scadere cu 1,2% fata de perioada ianuarie-septembrie 2008, in vreme ce in trimestrul trei vanzarile au fost de 277 milioane euro, in scadere cu 11% fata de T3 2008.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#carrefour, #supermarket, #hipermarket , #stiri Carrefour