Invazia reducerilor pascale. Haine si electrocasnice la jumatate de pret

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 11:17
2847 citiri
Invazia reducerilor pascale. Haine si electrocasnice la jumatate de pret

Comerciantii profita de sarbatorile de Pasti pentru a-i convinge pe romani sa-si innoiasca garderoba si bucataria. Astfel, in aceasta perioada puteti gasi haine si electrocasnice cu pana la 50% mai ieftine.

Incurajati de semnalele revenirii consumului, magazinele de tot felul incearca in aceasta perioada sa-i tenteze pe clienti cu discounturi generoase. Drept urmare, cei mai mari retaileri au observat deja o crestere cu pana la 30% a numarului de clienti.

LCD-urile, preferatele iepurasului

Pentru a simti cat mai bine sarbatorile pascale, romanii isi umplu cosurile cu pasca, oua, cozonaci si carne de miel, dar si cu LCD-uri sau laptopuri.

"De Pasti, cele mai mari vanzari de produse nonalimentare le inregistram la LCD-uri si frigidere", au declarat pentru Bloombiz reprezentantii Carrefour.

Majoritatea retailerilor de electrocasnice ofera in aceasta perioada reduceri de 10-20% la LCD-uri, acestea putand fi achizitionate la pretul de aproximativ 1.500 lei.

Si electrocasnicele mici sunt ofertante in aceasta perioada.

La Altex, cei care cumpara un aspirator si un fier de calcat Philips primesc inca un produs asemanator gratuit.

Se vand foarte bine produsele care se preteaza pentru a fi oferite cadou, cum ar fi laptopurile si aparatele foto si video.

Tot la Altex, se ofera reduceri de 200 lei la laptopurile Asus.

La Emag.ro, cel mai mare magazin online de electronice si electrocasnice, pot fi cumparate in "regim special" 100 de produse din toate tipurile, unele chiar si la jumatate de pret.

Reduceri de 75% la haine

O plimbare prin malluri se poate transforma intr-o vanatoare de chilipiruri saptamana aceasta.

Vitrinele magazinelor sunt pline de afise care anunta reduceri de 25% sau chiar 50% la unele produse.

Mai mult, in unele malluri clientii primesc vouchere cadou care pot fi folosite pana la sfarsitul lunii.

La Intersport, pretul pantofilor Adidas a fost redus pana la 149,9 lei, iar rolele pot fi cumparate pentru 129,9 lei. Pana in ziua de Pasti.

Nine West a redus cu 20% orice produs din colectia de vara, iar Kiabi a scazut preturile la jumatate.

La Kenvelo cei care fac cumparaturi de minim 300 lei platesc doar jumatate din suma, iar in magazinele La Femme se practica discounturi de 30-50%.


Romania, raiul retailerilor

Chiar daca ne plangem de nivelul de trai scazut, se pare ca suntem mari amatori de shopping.

In 2010, marii retaileri au pariat pe Romania, tara noastra plasandu-se pe locul trei in lume in topul statelor cu cele mai multe branduri nou intrate pe piata, conform unui studiu al CB Richard Ellis.

Suntem intrecuti doar de India si Turcia, state precum Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Irlanda si Belgia fiind la egalitate cu noi.

In India au intrat anul trecut opt noi retaileri, iar in Turcia sapte. Romania a atras sase branduri internationale.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#carrefour, #cumparaturi de pasti, #discounturi de pasti, #electrocasnice , #emag, #promotii, #reduceri de pasti, #retail , #stiri Carrefour