Carte de business: Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
3352 citiri
Carte de business: Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor

Cartea "Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor", scrisa de Robert T. Kiyosaki, este recomandarea noastra pentru tine, in acest weekend. Cartea prezinta viziunea autorului asupra economiei globale si prezinta cateva solutii pentru criza financiara.

Cartea a fost publicata mai intai online si este rezultatul interactiunii intre autor si oamenii care se confrunta cu situatia economica actuala, extrem de dificila.

Practic, "Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor" le-a oferit cititorilor din toate colturile lumii sa isi spuna parerea, capitol cu capitol, despre criza financiara.

Ce inveti din aceasta carte? Ca educatia financiara se obtine doar in momentele care par a fi extrem de dificile.

Dragos Nicolae, General Manager MoSys Romania:

"Dupa ce am citit aceasta carte, m-am gandit ca ar trebui inclusa in programa scolara de la liceu. Nu doar in cele cu profil economic, ci absolut in toate liceele. Astfel, elevii si-ar putea incepe viata profesionala avand o perspectiva mult mai larga asupra banilor si, as spune, asupra lumii profund materialiste in care traim"

"Sunt putine carti de economie a caror lectura poate fi la fel de palpitanta precum un roman politist, iar Conspiratia celor bogati. Cele opt noi reguli ale banilor este exact una dintre acele carti"

#carte de business, #carte criza financiara, #reguli bani, #Conspiratia celor bogati , #Carte business