Carte de business: Cultiva-ti capacitatile premonitorii

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 00:00
2125 citiri
Carte de business: Cultiva-ti capacitatile premonitorii

Intuitia este una dintre calitatile care te ajuta sa ai succes in afaceri, iar cartea "Cultiva-ti capacitatile premonitorii", scrisa de dr. Larry Dossey, prezinta povestile unor investitori a caror intuitie si-a lasat amprenta asupra istoriei noastre recente.

Persoanele inzestrate cu astfel de abilitati de premonitie sunt foarte bine echilibrate psihologic si psihic, demonstreaza Dossey, in cartea sa.

Astfel, omul care este capabil sa intuiasca este un om onest, bland, deschis catre noutate, ce are un respect deosebit pentru diferente, reusind sa acceseze foarte usor limbajul premonitiei.

Aceasta carte ne arata ca premonitia poate fi cultivata prin deschidere catre orice posibilitate oferita de experienta vietii. Mai mult decat atat, trebuie sa ai incredere in intuitia ta, sa renunti la rutina sau obiceiuri si sa citesti cat mai mult despre premonitii.

"Abilitatile cognitive se gasesc in afara constiintei rationale si au un limbaj specific, care nu este si limba noastra obisnuita", spune Larry Dossey.

Autorul explica si motivele pentru care unii nu reusesc, pur si simplu, sa fie cu un pas inaintea celorlalti: incapacitatea de a intelege limbajul premonitiei care ne anunta uneori, aparent fara nicio logica, ca urmeaza sa se intample ceva.

Lumea premonitiilor este una abstracta, insa Larry Dossey it face o introducere blanda si plina de siguranta in studiile realizate asupra constiintei si capacitatii mentale a fiintei umane, care te pot ajuta sa iti dai seama cand te confrunti cu premonitia si cand este momentul sa in incredere in revelatiile tale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte de business, #intuitie business, #carti Diverta business , #Carte business