Carte de business: Cum sa faci avere de tanar

Sambata, 31 August 2013, ora 00:00
3705 citiri
Carte de business: Cum sa faci avere de tanar

A trai nu inseamna doar a-ti castiga existenta, sustine autorul Robert T. Kiyosaki, in cartea "Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna", o lectura pe care ti-o recomandam in acest weekend.

Citind aceasta carte vei afla de la un fost pilot de elicoptere cum sa faci sa te retragi la pensie tanar si bogat. Autorul vorbeste in carte despre patru parghii extrem de importante pentru evolutia ta financiara.

Prima parghie este cea a mintii, pentru ca doar mintea are capacitatea de a imbogati, nu banii.

Exista trei modalitati prin care poti "atinge bogatia": daca vrei sa fii bogat trebuie sa-ti imbunatatesti prin orice modalitate talentul in afaceri, talentul in domeniul administrarii banilor si talentul in domeniul investitiilor.

Nu in ultimul rand, trebuie sa realizezi un lucru: "ceea ce crezi tu ca este adevarat devine realitatea insasi".

Cea de-a doua parghie este cea a planului. Pentru a te bucura de bani cat esti inca tanar, spune autorul, ai nevoie de un plan care sa porneasca de la zero si sa aiba un obiectiv si un termen limita.

O alta parghie este cea cea a actiunilor, din care mereu trebuie sa inveti. Sfaturile de la scoala nu-ti mai sunt de folos in momentul in care vrei sa faci bani, sustine autorul, care te indeamna sa inveti cum sa faci greseli si sa esuezi.

Cea de-a patra parghie este cea a "primului pas".

Daca te-am facut curios, atunci trebuie sa stii ca poti comanda cartea online de pe Elefant.ro, CurteaVeche.ro si de pe Amazon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cum sa faci avere tanar, #carte cum faci avere, #carte sfaturi business , #Carte business