Carte de business: Cum sa investesti ca un om bogat

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 00:00
3090 citiri
Carte de business: Cum sa investesti ca un om bogat

Fiecare investitie poarta cu sine o eticheta. Exista investitii pentru cei bogati, pentru cei saraci sau investitii pe care le fac cei din clasa de mijloc, explica autorul Robert T. Kyosaki in cartea "Ghid de investitii: Cum sa investesti ca un om bogat".

Business24 iti recomanda un ghid pe care ar trebui sa il ai mereu in servieta, din care sa mai citesti cate-un sfat, ori de cate ori ai putin timp liber.

Cartea te va calauzi pe calea imbogatirii, iti promite autorul, si te va invata cu, exact sa faci investitii in business ca pentru oamenii bogati. El recunoaste ca opera sa nu este o garantie ca te vei imbogati, insa putina indrumare nu strica nimanui.

Autoarea Sharon L. Lechter vorbeste despre aceasta carte ca despre un suport pentru trei planuri financiare: "unul care sa ne aduca siguranta, unul care sa ne asigure confort si unul care sa ne faca bogati", caracterizand-o drept instrumentul ce te va ajuta sa vezi din interior planul financiar de imbogatire al antreprenorului.

Cartea "Ghid de investitii: Cum sa investesti ca un om bogat" iti prezinta regulile principale in investitii, modalitati de reducere a riscului in investitii, dar si zcce modalitati prin care poti controla aceste investitii.

Mai incolo se vorbeste despre transformarea venitului castigat in venit pasiv, despre venitul asigurat dintr-un portofoliu, cum sa fii investitor suprem si cum sa-ti transformi ideile in bani.

In plus, vei afla si de ce majoritatea milionarilor de azi vor ajunge la faliment.

Daca te-am convins, atunci trebuie sa stii ca poti cumpara aceasta carte de la editura Curtea Veche, de pe BuyBooks, Elefant.ro sau chiar si de pe Amazon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#carte investitii, #ghid investiti, #cum sa investesti bogat , #Carte business