Carte de business: Descopera secretele mintii de milionar

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 00:00
3911 citiri
Carte de business: Descopera secretele mintii de milionar
Foto: flickriver.com

Gandirea de milionar este cea care aduce banii in cont, pentru ca oamenii bogati considera ca "a fi", "a face" si "a avea" este ordinea corecta in prioritati pentru a atinge succesul. In schimb, oamenii saraci considera ca ordinea logica este "a avea", "a face" si "a fi".

Business24 iti recomanda cartea scrisa de T. Harv Eker, "Secretele mintii de milionar. Stapanirea jocului interior al bogatiei", o carte care iti demonstreaza ca modul in care tiparul financiar pe care ti l-ai stabilit in minte determina direct dimensiunea averii pe care o acumulezi.

Mai exact, ca om bogat convingerea ta este ca "iti faci viata singur", in timp ce saracii sunt convinsi ca viata lor decurge conform "unui tipar deja stabilit".

In plus, oamenii bogati intra in jocurile banilor urmarind castigurile, in timp ce oamenii saraci participa la aceste jocuri astfel incat sa nu piarda. Oamenii bogati sunt devotati ideii de a fi bogati, in timp ce oamenii saraci isi doresc sa fie bogati, explica autorul.

"Banii nu vor face decat sa amplifice ceea ce esti", mai spune T. Harv Eker in cartea sa.

O alta idee pe care o contureaza este aceea ca oamenii bogati sunt dispusi sa isi promoveze valoarea, in timp ce oamenii saraci privesc promovarea si vanzarea ca pe un lucru negativ.

Autorul insusi este om de afaceri care a avut parte atat de succese cat si de falimente, fiind cunoscut ca speaker motivational pe aceasta tema.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum sa stapanesti "jocul interior al bogatiei", poti cumpara cartea de pe Elefant.ro, ShopMania sau de pe Librarie.net.

O.D.

#carte business, #secretele mintii de milionar, #Stapanirea jocului interior al bogatiei , #Carte business