Carte de business: Felicitari! Sunteti milionar

Sambata, 01 Februarie 2014, ora 00:00
3630 citiri
Carte de business: Felicitari! Sunteti milionar

Secretul afacerii reusite sta in marketing, vanzari, dar si dorinta de a fi bogat. Poti atinge succesul daca respecti anumiti parametri si daca intelegi ca norocul inseamna, de fapt, o oportunitate aparuta, pentru care mereu trebuie sa fii pregatit.

Business24 iti recomanda cartea "Felicitari! Sunteti milionar", scrisa de Brian Gotta, o carte care iti va arata cat de usor poti fi si tu unul dintre milionari, cum poti construi un "zid al succesului" doar prin disciplina sau cum sa castigi incredere in propriile forte.

Tot de aici vei afla cateva tehnici testate, care te asigura ca vei avea mereu clienti pentru afacerea ta. Nu in ultimul rand, cartea contine "cei patru pasi simpli" pentru a obtine o prezentare reusita, dar si alte teorii legate de marketing si vanzari.

Fii pregatit sa fii milionar, citind aceasta carte care contine idei pe care le poti folosi pentru a avea succes in lumea afacerilor, dar si idei motivante care te vor determina sa treci la fapte.

Autorul vorbeste despre patru tipuri de oameni care au venituri peste medie si care si-au castigat acest statut strict prin rezultate:

Exista vedetele, care sunt platite pentru aparitiile lor. Exista doctorii, avocatii si alte meserii care sunt platite bine.

Cea de-a treia categorie este alcatuita din proprietarii de afaceri. Ei isi risca mereu banii si sunt recompensati pentru serviciile pe care le ofera clientilor, spune autorul.

Mai exista si oamenii care fac parte din echipa de management si se ocupa de vanzari. De obicei lucreaza intr-o corporatie dar sunt si manageri buni vanzatori, care se ocupa de vanzarea serviciilor sau produselor create de propria firma.

Dupa aceasta prezentare, autorul se concentreaza asupra ultimelor doua categorii, ambele vorbind despre ideea de a avea propria afacere.

"Daca ai banii pentru a-ti construi propria afacere, risti sa intri in acest mediu, stiind ca, anual, 80% din firmele infiintate dau faliment?", te intreaba acesta.

Autorul vorbeste despre asumarea responsabilitatii si despre faptul ca tu esti singurul care poate schimba modul in care ajungi sa castigi, pana cand vei iesi la pensie.

De asemenea, vorbeste despre investitii, despre ce inseamna o investitie ineficienta si cum ar trebui sa investesti pentru a nu fi afectat de inflatie.

Daca te-am facut curios, trebuie sa stii ca poti cumpara cartea online de pe Elefant.ro sau de la libraria Curtea Veche.

#carte business, #carte cum sa fii bogat, #carte felicitari esti milionar , #Carte business