Carte de business: Recomandari pentru tine, din 'Raftul cu succes'

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
3542 citiri
Carte de business: Recomandari pentru tine, din 'Raftul cu succes'

Cartea "Bulgarele de Zapada" despre Warren Buffet si "Singurele intrebari care conteaza", a lui Kenneth Fisher sunt recomandarile Diverta pentru lectura ta de saptamana aceasta.

Ele iti vor arata cate un model relativ simplu de reusita, dar iti ofera si lectii despre cum poti castiga daca esti un jucator onest, asa cum a facut-o Warren Buffett.

Aceste carti iti ofera o alta alternativa de a atinge succesul, cale pe care nu ai cum sa pasesti fara baza pe care cartile de business ti-o ofera.

Despre "Singurele intrebari care conteaza" si "Bulgarele de zapada", Business24 a stat de vorba cu Amalia Buliga, CEO Diverta.

Singurele intrebari care conteaza

Autor: Kenneth Fischer

Pret: 10.50 lei

In librariile Diverta

"Cand ai ajuns la o avere de peste 30 de miliarde de dolari si sustii ca exista un algoritm dupa care acest lucru se poate, cred ca ai cel putin o duzina de motive sa vrei sa intelegi care este metoda lui Kenneth Fischer. Spre deosebire de help book urile de genul 'Cum sa ajungi milionar', de pe urma carora singurul milionar ajunge doar autorul care mizeaza pe dorinta oamenilor de a afla reteta imbogatirii rapide, cartea aceasta deconstruieste si construieste pe intelesul intreprinzatorilor care nu cred in minuni modelul relativ simplu al reusitei. Din doar trei intrebari? Da, daca sunt cele corecte."

Bulgarele de zapada

Autor: Alice Schroeder

Pret: 47.90 Lei

In librariile Diverta

"Despre Warren Buffett nu putea nimeni scrie mai bine decat Alice Schroeder, unul dintre cei mai respectati si liberi ganditori de pe Wall Street. Dovada? Bulgarele de zapada a fost de la lansare, in 2008, No. 1 bestseller in topurile New York Times si Wall Street Journal.

Cinci ani i-au trebuit autoarei sa 'investigheze' universul acestui personaj aproape ireal, un model de reusita financiara si sociala, ca om de afaceri si filantrop. Iar Bulgarele de zapada este in topurile facute de cele mai autorizate voci nu pentru ca ar dezvalui secretele succesului, ci pentru splendida poveste a unei vieti in care poti castiga si daca joci onest si curat.

O lectie necesara si daca nu esti om de afaceri, dar o lectura obligatorie, daca esti".