Carti de business: Ce rasfoim in februarie?

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 00:00
2504 citiri
Carti de business: Ce rasfoim in februarie?

Cartea de business te ajuta sa iti completezi, in timpul liber, stilul de management si antreprenoriat. Tocmai de aceea, Business24 iti prezinta un top al celor mai bune carti de citit, in zilele care au mai ramas din luna februarie.

Steve Jobs si principiile sale radicale reprezinta o lectie buna despre modul in care sa iti croiesti propriul drum. Harvard Business Review iti da idei durabile despre management, iar Marius Ghenea iti prezinta drumul de la idei catr oportunitati si succes in afaceri.

1. Steve Jobs. Secretele inovatiei: principii radicale pentru un succes rasunator

Autor: Carmine Gallo

Pret: 25,00 lei

Editura: Curtea Veche

Fondatorul Apple, Steve Jobs, este o legenda atunci cand vine vorba despre inovatie, insa pentru a intelege mai bine viziunea lui, jurnalistul de afaceri Carmine Gallo a intervievat sute de oameni de afaceri si manageri care ii impartasesc principiile.

Rezultatul? Sapte capitole organizate dupa cele sapte principii de baza identificate de autor.

2. Esentialul. O introducere in cele mai durabile idei despre management de la Harvard Business Review

Autor: Harvard Business Review

Pret: 35,70 lei

Editura BIZZKIT

Cartea este realizata de cei mai influenti zece experti din domeniul managementului si contine, sub forma unor articole bine documentate, solutii pentru problemele cu care se confrunta liderii ambitiosi, insetati de succes.

Inteligenta emotionala, avantajul competitiv, concurenta analitica si inovatia sunt doar cateva dintre subiectele abordate in cadrul acestei carti.

3. Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri

Autor: Marius Ghenea

Pret: 49,00 lei

Editura: Universul Juridic

"Este un proiect de suflet mai vechi al meu, pe care ma bucur sa reusesc sa il finalizez acum. Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania", spune omul de afaceri despre cartea sa.

Marius Ghenea precizeaza ca la baza cartii sale se afla cursurile pe care le preda in cadrul unui program MBA, experienta acumulata in cadrul scolii de antreprenoriat al carei mentor este, dar si experienta de antreprenor de aproape 20 de ani.

#carti de business, #carti de antreprenoriat, #carti steve jobs , #Carte business