Carti de business: Invata de la cei mai buni!

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
3567 citiri
Carti de business: Invata de la cei mai buni!

Cartea de business iti ofera toata indrumarea de care ai nevoie in evolutia ta profesionala, asa ca, daca vrei sa calci pe urmele lui Jobs, Buffett sau Donald Trump, Business24 iti recomanda cateva titluri potrivite pentru raftul tau, in acest weekend.

Donald Trump iti explica de ce unii oameni se imbogatesc si altii nu, iar Warren Buffett iti impartaseste parerile sale despre management, evaluarea afacerii si folosirea capitalului, si iti da cateva avertismente fata de trucurile de contabilitate.

Diverta ti-a pregatit cateva titluri de la editura Curtea Veche, dar si parerile unor nume celebre precum Steve Forbes sau Eric Schmidt despre valoarea acestor carti.

"Secretele inovatiei" lui Steve Jobs

Editura Curtea Veche

Pret: 13.90 lei

"Apple a schimbat lumea cu Mac si nu a incetat sa inoveze de atunci. Carmine Gallo iti dezvaluie secretele si iti ofera intrumentele necesare pentru a-i urma pasii lui Steve", Marc Benioff, CEO salesforce.com si autorul cartii "Behind the Cloud".

"Cartea lui Carmine ofera o harta inspirationala pentru oricine isi doreste un drum plin de pasiune si reusite" Tony Hsieh, CEO Zappos.com.

"De ce vrem sa fii bogat" de Donald Trump si Robert Kyiosaki

Editura Curtea Veche

Pret: 25.50 lei

"Scrisa in fragmente scurte pline de citate ale autorilor (din opere anterioare sau din discursuri) si de grafice, aceasta carte explica de ce unii oameni se imbogatesc, iar altii...nu", Publisher's Weekly.

"In aceste vremuri de nesiguranta economica, acesti doi titani ai lumii afacerilor si-au unit fortele intr-o carte ce subliniaza nevoia presanta de cunostinte de specialitate in domeniul financiar", Steve Forbes, Presedinte & CEO Forbes Inc., redactor-sef al revistei Forbes.

"Warren Buffett. Despre afaceri. Principii ale Inteleptului din Omaha" de Richard J. Connors

Editura Curtea Veche

Pret: 13.90 lei

"Cartea lui Connors cuprinde parerile excelente ale lui Warren Buffett despre management, evaluarea afacerii si folosirea capitalului, precum si avertismente fata de trucurile de contabilitate. Nu sunt multi autori de business care sa-i intreaca stilul concis lui Buffett si in plus, aceasta carte te va face sa razi", Tony Reardon, membru in Asociatia Investitorilor din Australia.

"Fiind deja devotat lui Buffet, am fost cucerit de la primele pagini, dar sunt lucruri in carte din care ar avea de invatat orice investitor", Darren Richard, shareinvestorblog.com.

"Tanar si bogat" de Robert Kyiosaki

Editura Curtea Veche

Pret: 30.00 lei

"Cartea ofera sfaturi practice pentru a construi un plan catre independenta financiara ce presupune schimbarea stilului de viata si a atitudinilor fata de munca, care ulterior iti va asigura destul timp liber pentru a te bucura de reusita investitiilor", Dale Farris, Library Journal.

"Robert Kyiosaki isi continua misiunea de a educa oamenii ca vechile metode de a se pregati pentru pensionare nu mai sunt eficiente. Autorul sustine ca cel mai bun mod de a obtine independeta financiara este folosirea a diferite parghii, pe care le si expune", Robert Warlow, Small Business Success.

"Gratuit" de Chris Anderson

Editura Curtea Veche

Pret: 32.00 lei

"Tinand cont de costurile de distributie, care tind spre valoarea zero, Chris Anderson identifica o noua miscare economica, relevanta pentru viitorul apropiat", Eric Schmidt, CEO Google.

"La fel ca in prima sa carte, Coada lunga, Anderson vine, si de aceasta data, cu un material inedit, prezentat intr-o maniera captivanta", Publishers Weekly.

"Cartea Free a lui Chris Anderson dezvaluie un paradox al pietei online: oamenii vand nimic, dar au profit. Acest truc online a format baza unei economii de trilioane de dolari", Newsweek.