Cauti secretul succesului in afaceri? Citeste!

Sambata, 14 Ianuarie 2012, ora 00:00
2808 citiri
Cauti secretul succesului in afaceri? Citeste!

Atunci cand vrei sa iti deschizi o afacere trebuie sa stii tot ce ai de facut din punct de vedere legal, dar nu numai. Pentru a avea succes trebuie sa inveti cum sa iti administrezi afacerea, cum sa te promovezi si ce trebuie sa faci in perioade de criza.

Din moment ce cartile electronice sunt din ce in ce mai populare, Business 24 va prezinta topul celor mai cautate e-books de pe cele mai populare site-uri.

Acest tip de carti prezinta avantajul ca pot fi accesate de oriunde, atat timp cat le aveti conexiune la internet sau materialul fie pe telefon, fie pe laptop sau e-reader. Un alt avantaj evident este diferenta de pret dintre versiunile traditionale si cele electronice, de multe ori e-book-urile fiind vandute la jumatate de pret.

Top 3 carti financiare pe Amazon.com

- Rethinking PowerPoint: Designing & Delivering Presentations That Engage The Mind (de Ron Galloway)

Lansata in aprilie 2011, aceasta carte urmareste sa invete cititorii cum sa realizeze o prezentare de succes in PowerPoint. Astfel, ideile tale nu vor arata frumos doar in mintea ta, ci si in fata colegilor sau subalternilor tai.

- Buy and Hedge: The 5 Iron Rules for Investing Over the Long Term (Minyanville Media) (de Jay Pestrichell)

Doi specialisti, Jay Pestrichelli si Wayne Ferbert te invata cum sa investesti destept si sa te aperi de fluctuatiile pietei pentru a avea un castig real pe termen lung.

- Marketing Metrics: The Definitive Guide to Measuring Marketing Performance (editia a doua de Paul W. Farris, Neil T. Bendle, Phillip E. Pfeifer si David J. Reibstein)

Specialistii care s-au ocupat de redactarea cartii va vor invata cum sa priviti datele companiei dumneavoastra din mai multe unghiuri pentur a maximiza potentialul acesteia si pentru a gasi solutii optime pentru diverse situatii. Aici veti invata toate detaliile pe care trebuie sa le cunoasteti despre marketing - strategii de promovare, publicitate, distributie, perceptia consumatorului, cota de piata si multe altele.

Top 3 carti financiare pe Elefant.ro

- Bazele contabilitatii (de Ioana Popa, Roxana Ionescu, Florin Lixandru, Mirela Dinescu, Valentina Capota)

Numele cartii spune tot ce trebuie sa stiti despre continut. Autorii va explica tot ce trebuie sa stiti pentru a putea realiza singuri minimul de contabilitate pentru firma dumneavoastra.

- Derularea tranzactiilor comerciale intra si extra comunitare dupa aderarea Romaniei la U.E. (de Andrei Dobrescu, Valeriu Potecea, Mihai Sebea)

Autorii va explica tot ce trebuie sa stiti despre regulile colaborarii dumneavoastra cu partenerii de afaceri din strainatate si cum puteti realiza tranzactii comerciale cu acestia conforme cu normele in vigoare.

- Pariul proprietatii. Ghidul investitiei imobiliare inteligente (Mircea Eduard Uzunov; Liviu Marcoci)

Pentru cei care au ceva bani la adapost si doresc sa intre in afaceri cu proprietati imobiliare, aceasta carte este perfecta. Scrisa de celebrul Eduard Uzunov care a facut avere din astfel de afaceri, "Pariul proprietatii" pare a detine cheia spre succes.

România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
România, pe ultimele locuri din Europa la achiziționarea cărților online. Cât de mult se cumpără ebook-uri și volume tipărite de pe internet
În 2023, la nivelul Uniunii Europene, 13,4% din rezidenţi au cumpărat online cărţi, reviste sau ziare tipărite şi doar 7,2% din rezidenţii UE au făcut achiziţii online de cărţi...
#carti electronice, #carti business, #carti electronice business economie, #ebook business , #Carti electronice