Huse "must-have" pentru Kindle

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 19:05
3636 citiri
Huse "must-have" pentru Kindle

E-readerul celor de la Amazon, Kindle, este unul dintre cele mai populare astfel de device-uri din lume, permitand utilizatorilor sai sa citeasca oriunde volume cu sute de pagini.

Pasionatii de citit care duc lipsa cartilor reale au posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de huse speciale, sub forma de romane, sau cu imprimeuri legate de cartile lor favorite.

Fie ca vreti sa va deghizati e-readerul sau sa aveti mereu la voi un roman clasic, exista cate ceva pentru fiecare. Iata optiunile gasite de Mashable.

LightWedge Verso

Pret: 40 dolari

Colectia de huse Verso e compusa din "vesminte" cu aspect vintage, de carti vechi, cu elemente in relief, cotor cu detalii si o culoare clasica.

Mauz Book Cases

Pret: 40 dolari

Create pentru Kindle Touch, cu titluri precum Don Quixote de la Mancha, Contele de Monte Cristo, Mandrie si prejudecata ori Aventurile lui Tom Sawyer, husele Mauz au chiar si "pagini" false.

Pad & Quill Cases

Pret: 50 dolari

Husele se potrivesc Kindle 3, 4, Touch si Fire, dandu-le un aer de eleganta datorita cotorului din lemn de mesteacan si a copertilor de piele.

M-Edge Kindle Cases

Pret: 40 dolari

Cei de la M-Edge au o gama larga de huse pentru Kindle cu diverse coperti imprimate. Daca nu va plac optiunile din magazin, va puteti crea singuri husa perfecta.

The Tech Book

Pret: 30 dolari

Din piele ori panza, husele se potrivesc Kindle 3, Touch si Fire.

Alicia Klein "Nancy Drew"

Pret: 28 dolari

Pentru iubitorii cartilor politiste, aceste huse cu aspect retro sunt perfecte. Ele au imprimate imagini de pe copertile clasicelor carti cu Nancy Drew.

inBook Cases

Pret: 50 dolari

Husele pentru Kindle inBook ofera clientilor coperti din piele, imprimate cu citate interesante.

Kate Spade's Kindle Cases

Pret: 56 dolari

Designerul Kate Spade reinventeaza copertile cartilor preferate, precum Marele Gatsbi, Marile sperante ori Mandrie si prejudecata.

Klever Cases

Pret: 42 dolari

Copertile pentru e-readerele Kindle 3, 4, Touch sau Fire imita formatele cartilor clasice. Ele sunt create din panza ori piele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#huse Kindle, #huse ereader, #coperta Kindle , #Carti electronice