Seria "Harry Potter", disponibila in format eBook

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 10:30
2325 citiri
Seria "Harry Potter", disponibila in format eBook

Romanele autoarei britanice J. K. Rowling din seria "Harry Potter" sunt disponibile in premiera in format eBook, incepand de marti, pe un site dedicat aventurilor celebrului baiat-vrajitor.

Cele sapte volume, care s-au vandut in circa 450 de milioane de copii pe plan mondial si au stat la baza realizarii a opt filme de succes, au fost puse in vanzare in format eBook, marti, pe site-ul www.Pottermore.com, lansat de J. K. Rowling in 2011.

Magazinul online de pe acest site (shop.pottermore.com) este retailer exclusiv al cartilor din seria "Harry Potter" in format eBook si digital audio book, lansate pentru moment doar in limba engleza.

Editii in franceza, italiana, germana si spaniola vor fi lansate in saptamanile imediat urmatoare, iar acestea vor fi urmate de editii si in alte limbi straine.

Site-ul Pottermore.com va avea toate aplicatiile functionale incepand cu luna aprilie, la sapte luni de la data prevazuta initial, din cauza unor probleme tehnice.

Designerii site-ului spera sa ofere cititorilor posibilitatea de a explora anumite elemente din universul personajului Harry Potter care nu au aparut in cartile tiparite si sa interactioneze astfel mai intens cu povestile si personajele din franciza.

Acest site ce poate fi consultat gratuit, creat in colaborare cu grupul Sony, reprezinta doar una dintr-o serie mai mare de initiative lansate de J.K. Rowling si partenerii ei comerciali, in incercarea de a mentine vie atat magia francizei "Harry Potter".

#Harry Potter eBook, #Pottermore eBook , #Carti electronice