Francmasoneria si Simbolul pierdut: Descopera misterele acestei societati secrete

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
6254 citiri
Francmasoneria si Simbolul pierdut: Descopera misterele acestei societati secrete
Foto: bostoncommandery.org

Francmasoneria si Simbolul pierdut este o carte care te va ajuta sa intelegi aceasta societate veche, dar si adevarurile legate de faptele diabolice pe care acestia le-ar fi facut de-a lungul anilor.

Odata ce vei cunoaste indeaproape inceputurile masoneriei, organizarea acestei societati si ce se intampla intr-o loja masonica, vei face mai usor distinctia intre zvonuri si adevar.

Masoneria nu impune membrilor sai sa nu faca parte dintr-o religie si nici sa venereze o anumita zeitate. Acest zvon a pornit din interpretarea unor critici a traditiei masonilor de a nu discuta politica sau religie in lojile sale, explica autorul Morris S. Brent.

Potrivit acestuia, in anul 1723 a fost publicata Constitutia Francmasoneriei, in care se scria: "Sa nu se formeze factiuni sau certuri in interiorul lojii, cu atat mai putin certuri legate de religie, natiuni sau politica statului".

Business24 iti recomanda "Francmasoneria si Simbolul pierdut", in acest weekend, o carte care va inlocui o multime de prejudecati legate de masonerie cu adevaruri asumate de S. Brent Morris, redactor-sef al Scottish Rite Journal, revista masonica cu cea mai mare circulatie din lume. Autorul este si singurul membru american al Lojii Quatuor Coronati Nr. 2076 din Londra, principala loja masonica de cercetare. Morris este, de asemenea, autorul cartilor "Cornerstones of Freedom", "Masonic Philantropies" si coautor al volumului "Is It True What They Say About Freemasonry?".

Cartea iti va oferi o perspectiva mai ampla asupra modului in care a luat nastere masoneria, dar si o lectie de notiuni de baza necesare pentru definirea masoneriei. Vei descoperi, de asemenea, o intreaga istorie in spatele filantropiei masinice dar si a grupurilor de tineret. Nu in ultimul rand, vei avea ocazia sa arunci o "privire" si sa vezi ce se intampla, de fapt, intr-o loja masonica.

Citind aceasta carte vei gasi legaturile intre masonerie, Cavalerii Templieri si Egipt, vei afla ce rol au femeile in organizatiile masonice, dar si care sunt ritualurile de initiere a masonilor. Nu in ultimul rand, vei afla o sumedenie de adevaruri captivante despre masoni si problemele religioase construite in jurul acestei societati.

Poti comanda online aceasta care pe Mason Shop, Compania de Librarii Bucuresti sau BuyBooks, unde reprezentantii te asigura ca vor livra cartea in 24 de ore de la comanda.

#Francmasoneria Simbolul pierdut, #secrete francmasonerie, #carti francmasonerie , #Colectii carti