Randy Taguchi si Jeannette Angell in Romania

Marti, 05 Iunie 2007, ora 13:20
1553 citiri

Cititorii romani au ocazia de a se intalni, pe 6 iunie, cu celebrele autoare Randy Taguchi si Jeannette Angell. Venirea celor doua in Romania si conferintele de presa pe care acestea le vor sustine fac parte din seria de evenimente organizate de editura Quality Books in perioada 4-10 iunie.

Randy Taguchi - "Vertij"

Carte-cult in Japonia, "Vertij" descrie povestea unui tanar care sufera de una dintre cele mai ciudate maladii. El este hikikomori, adica unul dintre acei oameni care au renuntat complet la viata sociala si au ales sa se retraga in singuratatea unei camere, asemenea unor pustnici moderni. Atunci cand Taka moare pentru ca pur si simplu si-a pierdut dorinta de a trai, sora lui, Yuki, incepe o adevarata calatorie initiatica, incercand sa inteleaga boala fratelui sau. Drumul ei o poarta spre orizonturi nebanuite si femeia descopera erotismul ca forma de raspuns la alienarea unei societati obsedate de pragmatism si tehnologie.


Jeanette Angel - "Madam"

"Madam". Viata si afacerile unei matroane din Boston este continuarea povestii destainuite in Call-girl. Memoriile unei dame de companie.
Cum ajunge o tanara crescuta intr-o familie aristocratica din traditionalistul Sud al Statelor Unite sa devina matroana uneia dintre cele mai populare agentii de call-girl din Boston? Se poate vorbi despre un cod deontologic al celei mai vechi meserii din lume? si, oare, exista viata dupa ce renunti la munca ta in industria placerilor? Jeannette Angell cunoaste raspunsurile la toate aceste intrebari si nu se teme sa ni le spuna in bine cunoscutu-i stil fermecator si incitant.

• Miercuri, 6 iunie, ora 11.00, in Turabo Cafe Victoria (Calea Victoriei nr.155) - conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii volumelor Vertij, de Randy Taguchi si Madam, de Jeannette Angell;
• Miercuri, 6 iunie, ora 18.00, in Turabo Cafe Victoria (Calea Victoriei nr.155) - lansare cu public Vertij, de Randy Tagichi si Madam, de Jeannette Angell, in prezenta autoarelor;
• Vineri, 8 iunie, ora 18.00, la Bookfest, standul Realitatea - lansare Vertij, de Randy Tagichi si Madam, de Jeannette Angell in prezenta autoarelor.