Carte despre succes: Lamborghini 50

Sambata, 17 August 2013, ora 00:00
2325 citiri
Carte despre succes: Lamborghini 50

Istoria Lamborghini si a oamenilor care au facut avere din acest nume ar putea fi o lectura inspirationala pentru tine, la acest sfarsit de vara.

Iti recomandam "Lamborghini 50", o carte care recent lansata care iti dezvaluie toate secretele care au facut din Lamborghini un brand revolutionar.

Pentru a sarbatori cei 50 de ani de existenta Lamborghini, autorii si profesionistii din diverse domeniii vorbesc despre istoria brandului, despre prezentul sau si viitor, intr-o abordare cu totul si cu totul noua.

In decursul acestor cincizeci de ani, compania a devenit usor-usor un lider pe sectorul sau, integrandu-se perfect in cultura si devenind un simbol al inovatiei in design si tehnologie dar si un fenomen in cultura si comunicare.

Cartea prezinta si imagini care descriu fiecare pas al evolutiei, facand referinta la lumea cinematografului, la tehnologie, design si la munca oamenilor care au facut avere datorita acestui brand.

Nu este o carte oarecare, adresata pasionatilor de masini, ci este un proiect mai amplu si mai complex impartit in sase capitole atent structurate: 1. Istoria brandului, 2. Inovatia tehnologica, 3. Designul, 4. Oamenii din spatele Lamborghini, 5. Imaginea si 6. Viitorul.

Tot in aceasta carte vei regasi imagini spectaculoase cu fiecare model produs de Lamborghini pana acum, ce arata modul in care Lamborghini si-a creat calea catre imaginarul colectiv, devenind in ziua de astazi o legenda.

Cartea "Lamborghini 50" va fi disponibila incepand cu 17 septembrie, insa o poti pre-comanda deja de pe Amazon.

#carte Lamborghini, #carte succes Lamborghini, #istorie brand Lamborghini , #Lansare de carte