Dialog cu Gabriel Liiceanu: Au oamenii nevoie de libertate?

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 15:58
2078 citiri
Dialog cu Gabriel Liiceanu: Au oamenii nevoie de libertate?

Pe 17 Octombrie Gabriel Liiceanu va dezbate despre bucuria de a avea si a darui libertatea, despre impactul libertatii asupra felului in care traim, gandim sau muncim, in cadrul celei de-a 4 editii a conferintelor "Dialoguri necesare - Au oamenii nevoie de libertate?".

"In orizontul acestei intrebari va fi vorba despre nebunia celor putini si inertia celor multi, despre fapta singulara a celui care, liber fiind, amelioreaza si multiplica formele protectiei in folosul celor multi, despre educarea libertatii, despre maestru, despre lider, despre peripetiile traversarii desertului in Vechiul Testament, despre discursul Marelui Inchizitor, despre elitele civilizatiei, despre inventarea rotii, a becului si a primul cablu tras pe fundul Pacificului, adica despre toti care, avand nevoie de libertate, au facut ca omenirea sa nu se mai afle astazi in pestera", destainuie Gabriel Liiceanu din continutul evenimentului.

De cata libertate au nevoie oamenii, cum le poate fi hranita creativitatea si loialitatea fata de organizatie sau in ce masura libertatea lor este un factor al succesului vor reprezenta temele principale de dezbatere cu marele filozof si scriitor roman.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care care se bucura de libertate, stiu sa daruiasca libertate sau vor sa invete cui si cata libertate sa ofere. Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.cariereonline.ro/gabriel-liiceanu.

#dialog Gabriel Liiceanu, #dezbatere Gabriel Liiceanu, #Gabriel Liiceanu libertate , #Scriitori