Decoreaza-ti inteligent curtea casei! Ce spui de acest set ajustabil pentru terasa?

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 00:00
4969 citiri
Decoreaza-ti inteligent curtea casei! Ce spui de acest set ajustabil pentru terasa?
Foto: Hammacher

Cel putin sase luni pe an ai posibilitatea sa-ti savurezi cafeaua de dimineata sau o bautura racoritoare la ceas de seara pe terasa din curtea casei tale, iar amenajarea acestei zone ar trebui sa fie o prioritate pentru tine.

Pentru un plus de confort poti adauga fotoliilor de pe terasa ta cate o masuta inteligenta de la Hammacher Schlemmer, conceputa astfel incat sa fie ajustabila dupa inaltimea ocupantului.

Pe langa faptul ca te scuteste de grija drumurilor scurte pana la masuta de cafea sau la minibarul de pe terasa, masuta Hammacher se poate ajusta perfect la inaltimea preferata, astfel incat riscul unor accidente nedorite este aproape eliminat.

Piesa de mobilier este perfecta pentru intretinerea unei atmosfere relaxate la o petrecere organizata impreuna cu prietenii sau intr-o seara in care vrei sa te delectezi cu un film pe terasa sau un meci de fotbal.

Stabila si cu un design ergonomic, masuta ajustabila Hammacher Schlemmer este o piesa utila intr-un decor minimalist al unei terase de vara, iar invitatii tai nu pot fi decat incantati de aceasta gaselnita.

In plus, masuta este protejata impotriva ruginii si a efectelor radiatiilor solare, ceea ce ii asigura o rezistenta deosebita in timp. Nu mai punem in calcul si faptul ca te va costa doar 79,95 dolari, plus transportul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masa ajustabila terasa, #mobilier outdoor, #masuta Hammacher , #Amenajari gradini