Cum pui semineul in valoare si pe timp de vara?

Luni, 19 Iunie 2017, ora 17:27
2586 citiri
Cum pui semineul in valoare si pe timp de vara?

In procesul de design interior al casei, pe langa caldura de la o sursa de tip calorifer, tot mai multa lume opteaza acum si pentru folosirea unui semineu, mai ales unul cu lemne, care cu siguranta iti va furniza surplusul de caldura mult visat.

Sa nu mai punem faptul ca trosnetul lemnelor, inconfundabil, te va duce cu gandul la o cabana din munti sau la copilaria petrecuta alaturi de bunici. Si nu doar semineul pe lemne este la mare cautare, aparitia de noi modele se datoreaza si faputului ca cerintele de lucruri noi sunt tot mai mari. Asa au aparut biosemineele sau semineele pe gaz, iar gama de seminee existenta astazi pe piata este extrem de diversificata.

Te-ai bucurat o iarna intreaga de caldura si atmosfera semineului si nu stii cum sa il pui in valoare si acum in sezonul cald?

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai inchis ermetic clapeta semineului. Daca nu faci acest lucru este posibil sa incepi sa simti un curent neplacut, din pricina evacuarii aerului prin semineu. In plus, pastrand clapeta deschisa vei avea neplacerea de a primi in casa fie aer cald fie rece, ceea ce poate sa afecteze consumul instalatiilor de reglare a temperaturii.

In al doilea rand, este de reamintit curatenia semineului. Acesta este momentul de a curata cu atentie interiorul semineului. Probabil poti sa faci si tu lucrul acesta daca esti dispus sa sacrifici timp si energie, dar exista intotdeauna optiunea de a cere suportul unui specialist. Contacteaza specialistii de la Pefoc.ro, iar ei iti vor trimite persoana potrivita care sa curete eficient semineul tau.

Dupa aceste etape poti sa il decorezi in asa fel incat sa ramana un semineu de decor,care sa atraga in continuare toate privirile. Cateva idei pe care le-ai putea sa le folosi ar fi: lumanari aprinse pentru a pastra aerul romantic sau introducerea unor borcane umplute cu fruze frumos mirositoare, decorarea interiorului cu flori de camp sau cu flori uscate pe care le puteti vopsi asa cum sunteti inspirati, depozitarea provizorie a unor catti (instalarea a unor rafturi provizorii din lemne de foc pentru semineu) sau a unor cutii colorate.

In ultimul rand este de retinut ca inainte ca vremea rece sa se instaleze este momentul pregatirii pentru iarna a semineului. Aici este de obicei indicat sa chemi un specialist. Acesta va curata cosul, va pregati semineul de iarna si iti va indica daca sunt reparatii de facut. Indiferent de forma, tip sau tehnologie, placerea de a readuce atmosfera traditionala intr-o casa primitoare face din semineu un punct forte, de mare importanta in locuinta.

Acum ca stii cum poti face ca semineul sa ramana vedeta living-ului chiar si pe timp de vara,mai ramane doar sa vizitezi magazinul online Pefoc.ro, sa alegi modelul dorit si sa astepti ca specialistii sa il monteze intr-un mod cat mai profesionist. Gama larga de produse iti pune la dispozitie de la clasicele seminee pe lemne si seminee electrice sau tip centrala, seminee cu bioetanol,la accesorii, diverse focare semineu, cosuri de fum, dar si transport si consiliere gratuita.

#semineu, #cum alegi semineu, #semineu utilizare vara , #Amenajari interioare