Lasa aerul conditionat sa te invaluie cu noul Artcool Stylist Inverter V

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:00
5358 citiri
Lasa aerul conditionat sa te invaluie cu noul Artcool Stylist Inverter V

Un aparat de aer conditionat care sa nu-ti dea dureri de cap la vara este o achizitie obligatorie, anul acesta. Business24 iti recomanda Artcool Stylist Inverter V, castigatorul iF Design Award de anul acesta.

Noul aparat de aer conditionat emite o unda fina de aer in trei directii diferite in acelasi timp: in lateral si inspre podea, creand un efect placut si mult mai natural decat varianta clasica care sufla aer direct in fata.

In plus, aparatul a fost creat pentru a fi cat mai silentios si consuma mai putina energie decat aparatele conventionale de aer conditionat.

Mai mult decat atat, aparatul vine cu o telecomanda rotunda cu ecran tactil de 3,4 inci. Astfel poti controla cu usurinta setarile, intrucat ecranul afiseaza modul de operare, temperatura si timpul

Aparatul a fost realizat de compania LG si arata ca un tablou pe perete, are o grosime de doar 121 de milimetri, forma patrata si este luminat cu LED-uri.

Culoarea LED-urilor se schimba pentru a indica nivelul de caldura sau racire, dar poate fi ajustata pentru a se potrivi si ambiantei pe care ti-o doresti in camera.

Artcool Stylist este cu 25 de milimetri mai subtire decat predecesorul sau, lansat in 2001, si se potriveste atat unui design interior mordern cat si unui design clasic sau unui design interior minimalist.

Daca iti doresti un astfel de aparat care sa nu-ti mai dea dureri de cap, la propriu, dar care sa-ti pastreze tempereatura potrivita in birou sau in camere, afla ca il poti comanda online de pe site-ul LG Romania, pentru 5.199 de lei.

#Artcool Stylist Inverter V, #aparat aer conditionat 3 directii, #LG Artcool Stylist Inverter V, #LG aer conditionat 3 directii , #Amenajari interioare