Mobilierul urban intregeste imaginea unei companii

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 12:15
1285 citiri

Mediul online reprezinta o unealta la indemana pe care firmele o pot folosi in cautarea mobilierului urban perfect pentru dotarea spatiilor destinate angajatilor, clientilor si colaboratorilor, atat in interiorul cat si in exteriorul sediilor.

Mobilierul urban, in diversitatea si complexitatea sa, completeaza foarte bine imaginea unei firme, indiferent de domeniul de activitate.

Bancile, jardinierele, cosurile de gunoi, suportii de biciclete sunt doar cateva dintre produsele pe care firmele le pot folosi pentru amenajarea corespunzatoare a locului de munca, dar si a parcarii sau spatiului verde din jur.

Si pentru ca cele mai bune parteneriate sunt cele solide si reciproc avantajoase, alegerea colaboratorului pe partea de mobilier urban este foarte importanta, mai ales pentru ca are impact asupra sigurantei si confortului la locul de munca.

Brandul Gradinariu, cu experienta de peste 23 de ani in domeniu, aduce in atentia companiilor o gama foarte variata de mobilier urban aliniat la tendintele si normele practicate in Uniunea Europeana.

Fiecare produs destinat amenajarii spatiului urban poate fi personalizat in functie de buget si nevoile companiei.

Sa ne reamintim pentru cateva clipe farmecul unei banci aflate la umbra unui pom. Bancile constituie o parte importanta a mobilierului urban, fiind foarte diverse dar si modernizate constant.

Materialele din care sunt confectionate majoritatea bancilor sunt la fel de diverse ca si designul lor: lemn, fonta, otel (inoxidabil), tabla si beton.

Cu sau fara spatar, simple sau duble, la set cu masa sau nu - o banca este intotdeauna utila si apreciata in momentul folosirii.

Incalzitoarele de exterior sunt tot mai populare printre clienti si cautate de proprietarii de baruri si terase.

De exemplu, incalzitoarele de exterior de tip piramida au arzatorul de putere mare care mentine flacara pozitionat intr-un tub de sticla rezistenta la temperaturi inalte, creand o atmosfera confortabila si calduroasa.

Tubul de sticla protejeaza flacara de vant iar manerele si rotile usureaza manipularea acestui tip de incalzitor.

Aceastea sunt doar 2 exemple de mobilier urban. Gasesti aici o gama diversa de peste 3.000 de articole, iar brand-urile sunt si ele de top: firmele din Grupul SULO, cu o experienta pe piata de 120 de ani, si Grupul Meva, cu o traditie de 100 de ani in confectii metalice.

Consulta portofoliul de produse si incepe sa conturezi cea mai buna si completa solutie pentru firma ta. Angajatii, clientii si colaboratorii vor aprecia atentia ta la detaliu si confort.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobilier urban, #mobilier office , #Amenajari interioare