Stickerele 3D - un nou trend in redecorarea locuintelor

Marti, 25 Iulie 2017, ora 14:47
2298 citiri
Stickerele 3D - un nou trend in redecorarea locuintelor

Tot mai multe persoane aleg stickerele atunci cand decid ca au nevoie de o schimbare in locuinta lor sau la birou, iar motivatia e foarte simpla: este o maniera originala, ieftina, estetica si foarte rapida de a decora peretii si nu numai, caci lucrurile au avansat si astazi stickerele pot fi aplicate si pe alte suprafete in afara de pereti.

Arta urbana prezenta pe zidurile caselor, atat de disputata si respinsa de oameni in trecut, este astazi transpusa in diversele colectii de stickere 3D, vedetele redecorarii smart a zilelor noastre.

Daca te-ai plictisit de peretii albi din dormitor, camera copilului, bucatarie, camera de zi sau chiar de podelele in culori monotone, atunci poti opta pentru diferitele modele de stickere 3D in culori si texturi variate, care vor aduce un plus de originalitate si un vibe placut locuintei sau biroului tau.

Care sunt avantajele redecorarii cu stickere 3D?

Ei bine, timpul acordat acestei activitati este unul foarte scurt. Trebuie doar sa alegi locul in care vrei sa lipesti stickerele, iar aplicarea lor nu-ti va lua decat cateva minute. Iti amintesti cat timp ai petrecut sa redecorezi prin alte metode ultima data? Exact, mult prea mult!

Costurile sunt mult mai mici daca alegi sa faci o schimbare in caminul tau alegand aceasta metoda originala. Pe www.eosette.ro gasesti stickere 3D cuprinse intre 25-80 RON si daca ti se pare mult, gandeste-te cat te-ar fi costat vopseaua lavabila, instrumentele si bineinteles manopera daca nu ai fi vrut sa investesti timpul personal in aceasta activitate.

Un alt lucru care cantareste mult in alegerea stickerelor pentru locuinta sau biroul tau este diversitatea de modele si culori din care poti alege. In functie de tipul de mobilier sau culorile in care ti-ai decorat incaperile, ai o varietate de modele pe care le poti asorta perfect.

Mai mult decat orice, refolosirea stickerelor este astazi posibila datorita noii tehnologii de productie care a fost special gandita in acest sens. E posibil ca ulterior aplicarii, sa doresti sa repozitionezi stickerele in alte camere sau chiar pe alte obiecte din locuinta, bineinteles fara sa lasi urme in locul in care acestea s-au aflat. Da, poti face asta datorita retetei speciale adezivului care permite mutarea lor atunci cand iti doresti acest lucru.

Asadar, daca iti plac schimbarile si ai nevoie de un nou decor cat mai personalizat pentru locuinta ta, nu ezita sa apelezi la aceasta metoda ingenioasa pentru care nu trebuie sa cheltuiesti o avere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stickere 3D pereti , #Amenajari interioare