Velux: Accesorii indraznete pentru casa si mansarda ta

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
6259 citiri
Velux: Accesorii indraznete pentru casa si mansarda ta

Mansarda sau casa ta se pot transforma intr-un spatiu personalizat si stilat cu cele mai mici eforturi. Daca ai in plan o astfel de investitie, Velux iti sare in ajutor cu cele mai indraznete accesorii.

Fereastra "inteligenta" cu telecomanda, tunelul solar cu aplica dar si accesoriile pentru ferestre de mansarda create de marii designeri sunt cateva din "piesele de rezistenta" pe care Velux le pune oricand la dispozitia ta.

Lumina naturala este esentiala, iar specialistii de la Velux stiu asta mai bine ca oricine. Tocmai de aceea ti-au pregatit cateva elemente care iti aduc lumina naturala in casa intr-un mod aparte, asa cum niciun corp de iluminat traditional nu o poate face.

Velux a dezvaluit, pentru Business24, secretele fiecarui accesoriu indraznet din oferta sa.

Tunelul solar Lovegrove- corpul de iluminat care aduce soarele in subsol

Pentru incaperile in care lumina soarelui nu ajunge sau pentru spatiile din mansarda ta in care nu ai cum sa instalezi o fereastra de mansarda, ai acum la indemana solutia practica si eleganta de a inlocui lumina electrica: tunelul solar Lovergrove.

Elementele componente ale tunelului solar respecta regulile estetice atat la interior cat si la exterior: din interior va fi vizibila doar o aplica de sticla incadrata de un inel din plastic alb, in exterior aratand ca o fereastra de mansarda de mici dimensiuni, ne-a explicat Madalina Harbuz, reprezentant Velux.

Cu ajutorul acestui tunel vei economisi energie, intrucat dispune de un tub reflectorizant care poate asigura o reflexie a luminii de pana la 98%. Velux iti ofera si accesorii pentru acest tub, printre care si un kit de ventilatie pentru o camera mai aerisita.

Pretul pentru o aplica "Ross Lovegrove" (fara tunel solar) este de 446 euro +TVA, iar un tunel cu tub flexibil model TWF: costa 215 euro+TVA, in timp ce un tunel solar cu tub rigid, model TWR costa 335 euro+ TVA.

Fereastra de mansarda cu telecomanda

Inaltimea la care se afla uneori fereastra de mansarda este o problema pentru cei mici, dar si o problema de comoditate pentru tine, uneori. Velux s-a gandit la toate aceste aspecte si a conceput fereastra "Integra" cu telecomanda, astfel incat tu sa beneficiezi de aer proaspat doar prin apasarea unui buton.

Fereastra are inclus si un senzor de ploaie, astfel incat poti aerisi mansarda chiar si atunci cand nu esti acasa, fara sa-ti faci griji ca apa ar putea intra in casa.

Pretul pentru o astfel de fereastra "inteligenta" porneste de la 655 de euro, cu tot cu TVA, sustine Madalina Harbuz.

Rulouri decorative "Karim Rashid"

Daca ai rezolvat problema ferestrei, dar si a lampii cu lumina solara, tot ce iti mai ramane este partea de decoratiuni.

Velux iti ofera o colectie de rulouri opace cu diverse modele si culori, care iti permit sa controlezi luminozitatea incaperii chiar si in zilele insorite de vara si pe care ti le poti instala si singur, cu cea mai mare usurinta.

Preturile la rulourile "Karim Rashid" incep de la 70 euro fara TVA, pentru cea mai mica fereastra, pana la 92 euro fara TVA, pentru ferestrele de dimensiuni maxime.

#accesorii Velux, #ferestre mansarda Velux, #iluminat solar Velux, #decoratiuni mansarda , #Amenajari interioare