Vezi cum arata fotoliul ideal pentru un fumator de trabucuri

Sambata, 14 Mai 2016, ora 00:00
2737 citiri
Vezi cum arata fotoliul ideal pentru un fumator de trabucuri
Foto: El Purista

Un designer din Chile si un avocat german si-au combinat forta imaginatiei pentru a scoate pe piata ceea ce ar putea reprezenta visul oricarui fumator de trabucuri.

Fotoliul creat de ei, Armchair RA 1.15, include in bratele sale compartimente extensibile in care gasesti tot ce-ti trebuie pentru o ora relaxanta in compania trabucurilor tale preferate, dupa cum anunta portalul Extravaganzi.

Fotoliul copiaza forma unei flori gata sa se deschida si este inspirat de principiile designerului Charles Eames, iar creatorii acestui obiect confortabil anunta ca modelul vine in doua dimensiuni, in functie de preferintele clientului.

Corpul principal al fotoliului Armchair RA 1.15 este cel care ascunde in bratele sale doua sertare speciale, unul reprezentand o cutie de trabucuri, celalalt un suport extensibil pe care iti poti aseza paharul de coniac, scrumiera si bricheta.

Foto: Coolmaterial

Fotoliul este insotit de un mic otoman pe care iti poti intinde linistit picioare.

Pernele moi, pielea fina si atentia acordata formei fac din piesa de mobilier un obiect nu doar util si confortabil, ci si un element decorativ numai bun sa-si gaseasca locul in casa ta.

#fotoliu fumatori, #Armchair RA 1 15, #mobilier casa, #decor casa , #Amenajari interioare