VINCA a contribuit la lucrarile de pe noul terminal al aeroportului international "George Enescu" din Bacau

Luni, 19 Martie 2018, ora 14:29
2324 citiri
VINCA a contribuit la lucrarile de pe noul terminal al aeroportului international "George Enescu" din Bacau

Echipa VINCA a contribuit la modernizarea noului terminal al Aeroportului International "George Enescu" din Bacau prin realizarea pavajului din placi de granit.

Noul terminal al aeroportului a fost inaugurat in data de 9 noiembrie 2017, iar primul zbor a avut loc pe 15 noiembrie 2017, spre Bergamo.

Noul terminal AIGE din Bacau are o suprafata de 6.300 mp si o capacitate de procesare de 300 de pasageri/ora.

Consiliul Judetean Bacau a pariat pe calitatea produselor si serviciilor VINCA si a castigat.

Materialul nu a fost ales intamplator. Granitul indeplineste 3 calitati esentiale pentru terminalul unei aerogari: durabilitate, estetica deosebita si intretinere usoara.

Granitul este rezistent la uzura, zgarieturi, pete, variatii de temperatura, acizi si solutii caustice. Prin urmare, pardoselile si pavajele de granit sunt alegerea ideala pentru zonele supuse unui trafic intens. Daca este intretinut corespunzator, granitul isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Coloritul si granulatiile Granitului Gri Mondalez fac ca aspectul locatiei sa fie unul rafinat, deosebit. Granitul Gri Mondalez imbina tonuri reci de gri, negru si alb.

Mai multe detalii despre acest material gasiti aici: https://www.vinca.ro/granit/placaj-pardoseli/granit-gri-mondalez-lustruit-60-30-2cm-vnc626-3486.html

VINCA este unul dintre principalii importatori si prelucratori de marmura, granit, travertin si piatra naturala din Romania si nr. 1 in estul Romaniei.

De-a lungul celor 26 de ani de activitate, VINCA a dezvoltat un portofoliu amplu de lucrari, printre care se numara: placarea exterioara a Casei de Cultura din Iasi, 200 de locuinte private in zona Moldovei, placarea a 10 biserici in judetul Neamt, reamenajarea spatiilor publice din Bacau, placarea sediului Dinamic 92 Piatra Neamt, Auto Moldova Piatra Neamt, placarea anexei Hotel Caro Bacau, placarea interiorului Hotelului C&C Residence Bacau, realizarea de pardoseli, trepte interioare si exterioare pentru Restaurantul Noir Bacau.

VINCA se mandreste cu o echipa de profesionisti in slefuirea pietrei naturale. Cele 2 ateliere de prelucrare (Bacau si Roznov) dotate cu masini semi-automate de taiat si finisat si o echipa formata din 20 de persoane pe acest segment le permit sa livreze produse prelucrate conform cerintelor clientului.

Atat direct, cat si prin partenerii din tara, echipa Vinca ofera servicii de montaj, iar consilierii Vinca stau la dispozitia clientilor cu sfaturi si consultanta gratuita in orice etapa a proiectului lor.

Va asteptam in depozitele si showroom-urile VINCA:

  • Depozit VINCA BACAU, comuna Nicolae Balcescu, DN2 - E85, nr. 1248; iesirea din Bacau spre Adjud, dupa Black Sea. Cu stocuri de peste 5.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

  • Depozit VINCA jud. NEAMT, Roznov, str. Paltinului, nr.883. Drumul spre Girov. Cu stocuri de peste 10.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile VINCA, gasiti aici: https://www.vinca.ro/

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vinca depozit granit, #Vinca amenajari interioare , #Amenajari interioare