Vrei un camin confortabil, curat si linistit? Acorda atentie modului de etansare a ferestrelor si spatiilor sanitare

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 16:03
2722 citiri
Vrei un camin confortabil, curat si linistit? Acorda atentie modului de etansare a ferestrelor si spatiilor sanitare

In constructiile si amenajarile moderne, de la finisari la reparatii, etansarea este o parte integranta importanta in obtinerea unui ambient calduros, sanatos si confortabil.

De exemplu, poti sa ai un sistem performant de tamplarie, dar daca ferestrele nu sunt montate corect, intregul sistem de tamplarie devine ineficient termic, caci prin zonele rosturilor unde au fost instalate ferestrele sunt principalele poduri termice (punti de frig). De aceea este foarte important sa alegi spuma poliuretanica potrivita, siliconul potrivit si alte solutii complementare pentru o etansare eficienta.

Cat priveste casa, caminul fiecaruia, e foarte important sa asiguri curatenie, rosturi fara mucegaiuri, corpuri sanitare etansate corect pentru a preveni scurgerea/infiltrarea apei. In casa si in jurul casei, etasantii din silicon au aplicabilitate diversa, fiind utilizati, de obicei, in jurul chiuvetelor, cazilor, cabinelor de dus, corpurilor de mobilier, ramelor de ferestre si usi, imbinarilor din acoperisuri.

Tehnologia industriala a ajuns la tine acasa

De multe ori, cand ai nevoie de o solutie pentru amenajari/reparatii in casa ta, apare o nesiguranta in alegerea produsului potrivit. "Daca iau o spuma care imi indoaie tocul usii? Daca siliconul ales nu e potrivit pentru lucrarea mea? Daca nu voi sti cum sa aplic? Daca nu are durabilitate in timp? Cat rezista la mucegai? "

Cineva s-a pus in pielea utilizatorului pentru a oferi solutii care sa ofere cea mai buna experienta pentru toti utilizatorii, casnici sau profesionisti; dezvoltand o gama de spume si etansanti cu tehnologie de varf, formulata intr-un mod "Easy", usor accesibil tuturor. Si astfel a aparut gama EasyPRO unde sunt inglobate toate solutiile de etansare necesare intr-o casa.

Tot ce-i mai bun pentru casa ta. Dezvoltate special pentru o alegere corecta si rapida a solutiei potrivite, o aplicare usoara, si obtinere de rezultate impecabile si durabilitate in timp.

Linia inovatoare de produse premium PENOSIL EasyPRO vizeaza in primul rand utilizatorii de acasa, si asigura o decizie corecta si rapida in alegerea produsului potrivit nevoii fiecaruia. In cinci secunde poti intelege pentru ce tip de lucrare este si ce beneficii aduce.

In plus, majoritatea produselor sunt accesorizate gratuit cu unelte de aplicare unice, patentate, pentru a asigura versatilitate, usurinta in aplicare si garantarea unui rezultat eficient, atat tehnic cat si estetic (aplicator spuma "2in1", spatula EasyPRO, detaliata mai jos).

Fiecare produs, fie ca este spuma sau etansant, are o denumire clara si usor de retinut, bazata pe modul si domeniul lor de utilizare, respectiv: Ferestre si Usi (Window & Door, zero presiune pe tocuri, economiseste energie), Baie si Bucatarie Fara Pete (Kitchen & Bath Fresh, silicon sanitar neutral, pentru suprafete sensibile, precum inox, marmura, acryl), Stop Mucegai (Stop Fungi, 10 ani garantati fara mucegai), Siliconul Zugravului (Painters' Silicone, etansant ce poate fi vopsit), Acoperisuri si Fatade (Roof & Façade, rezistenta la intemperii), Umplere Spatii Mari (Max Gap Filler), Rosturi si Crapaturi (Gaps & Cracks) si EasyPRO Multifunctional (EasyPRO All Purpose, izolatie totala).

Vezi aici: http://penosil.com/easypro/rou/

Durabilitate si performanta

Materialele de etansare din silicon sunt o modalitate sigura si performanta de a etansa imbinarile si de a asigura cea mai buna rezistenta la intemperii si imbatranire. Spre deosebire de alte materiale de izolare, etasantii din silicon isi pastreaza proprietatile fizice pana la cateva decenii.

Etansantii din silicon raman flexibili la toate temperaturile (-40 grade C si +100 grade C), sunt complet impermeabili, se prind bine de aproape toate materialele, asigurand o aderenta impecabila, au o viteza mare de intarire si nu favorizeaza cresterea si dezvoltarea mucegaiului.

In plus, pe langa rezistenta si fiabilitatea lor, acestia amortizeaza miscarile intre parti care rezulta din schimbarile de temperatura, umiditatea, contractia materialului de constructie, sunetul, vantul si alte socuri mecanice.

Pe langa o calitate de lunga durata si rezultate impecabile, obtinute intr-un mod deosebit de rapid si usor, etasantii din silicon asigura izolare totala, flexibila, rezistenta la intemperii si mucegai, ajuta la economisirea energiei si reducerea costurilor de intretinere.

Renunta la improvizatii

Un alt aspect important al lucrarilor de etansare cu silicon, atat estetic, cat si functional, este obtinerea unui rost perfect neted, curat si uniform, fara "gropite" sau intreruperi, care sa retina apa sau sa creeze posibilitatea dezvoltarii mucegaiului in imperfectiunile cordonului de silicon.

Ori, pentru utilizatorul obisnuit, care doreste sa faca singur aceste lucrari, acest lucru poate fi, uneori, provocator si frustrant. Probabil ca te gandesti ca sunt necesare ore intregi de practica pentru a obtine indemanarea si abilitatile pe care le dobandesc profesionistii pentru a finisa un rost intr-un mod perfect si corect.

De cele mai multe ori, nereusitele se datoreaza faptului ca, desi utilizezi materiale de calitate premium si care au inglobate cea mai recenta tehnologie, in continuare, te folosesti de improvizatii, cum ar fi o spatula improvizata sau degetul (Hai, recunoaste, si tu ai facut la fel. Asa este?:) ).

Vestea buna este ca Penosil a inteles aceasta nevoie a clientilor sai si a raspuns la aceasta provocare cu o inovatie unica brevetata - EasyPRO spatula. Dupa cum ii spune si numele, aceasta unealta, livrata gratuit cu orice etansant din gama EasyPRO, este o spatula din silicon, usor de folosit.

Fii PRO cu EasyPRO Spatula

EasyPRO Spatula este o unealta patentata si lansata de PENOSIL care te ajuta sa obtii usor si rapid un finisaj si o etansare curata. Pentru obtinerea unui rezultat impecabil, spatula EasyPRO ofera posibilitatea de adaptare a varfului pentru orice latime a rostului. Toti siliconii premium dotati cu EasyPRO Spatula pot fi folositi cu usurinta de orice utilizator casnic, dar si de profesionistii in domeniu.

Daca nu faci frecvent acest tip de lucrari, adica esti din categoria utilizatorilor casnici, poti folosi spatula dupa aplicarea siliconului, pentru a finisa intr-un mod precis rostul, prin inlaturarea siliconului in exces. Rezultatul este un rost perfect neted, curat si uniform, fara "gropite" sau denivelari care sa tina apa.

Pentru a vedea exact cum se face, iti recomand sa vizionezi mini-clipul video de prezentare a spatulei EasyPro Spatula. Dureaza mai putin de 2 minute, insa este edificator.

(Vezi cum functioneaza PENOSIL EasyPRO spatula - VIDEO)

Daca faci parte dintre utilizatorii profesionisti, EasyPRO Spatula te poate ajuta sa economisesti timp pentru obtinerea unui rost neted chiar din momentul aplicarii, finisarea acestuia facandu-se intr-un mod impecabil, dintr-o singura miscare.

Astfel, inaintea folosirii cartusului, este necesar sa tai orificiului dreptunghiular din partea interioara a varfului spatulei, apoi sa asezi spatula in pipa (aplicatorul) tubului de silicon si sa efectuezi aplicarea siliconului.

In acest mod, poti obtine un rost perfect neted si confortul unei lucrari bine facute, a unui cordon de silicon aplicat corespunzator, care sa preintampine aparitia de imperfectiuni si mucegaiuri. Te poti felicita si mandri cu o asemenea reusita, care este acum posibila datorita acestei unelte ingenioase de la Penosil.

Aceste caracteristici cheie fac etasantii siliconici EasyPRO sa fie o solutie de izolare fiabila, versatila si perfecta pentru diverse locuri din gospodarie, in special pentru zonele care necesita rezistenta la intemperii si mucegai.

Iar, daca pana acum, obtinerea unui rost perfect neted, curat si uniform, fara "gropite" sau denivelari, era o provocare pentru tine, EasyPRO Spatula te ajuta sa faci toate acestea, simplu si usor, ca un profesionist!

PENOSIL reprezinta brandul principal al companiei Wolf Group.

Wolf Group reuneste unitatile de productie si vanzari ale Krimelte (Estonia), producator printre liderii europeni de materiale si produse chimice pentru constructii, si Olive Quimica (Spania), producator de etansanti si adezivi profesionali, cu 40 de ani de experienta pe piata europeana.

#spatula EasyPRO , #Amenajari interioare