Buncar de lux: Cum vor trai milionarii lumii dupa Apocalipsa

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 09:44
3820 citiri
Buncar de lux: Cum vor trai milionarii lumii dupa Apocalipsa

Un milionar american a decis sa-si investeasca banii in construirea unor buncare care sa reziste Apocalipsei. El mizeaza pe teama oamenilor de sfarsit si pe faptul ca se adreseaza celor care au bani si care vor putea sa traiasca in lux chiar si dupa ce lumea, asa cum o stim, nu va mai fi.

Larry Hall, in varsta de 55 de ani, a cumparat un siloz care fusese folosit pentru lansarea de arme nucleare, in Kansas, si a decis sa construiasca apartamente de lux. Construit sa reziste unei bombe atomice, blocul va putea linisti chiar si cea mai paranoica persoana. Peretii vor avea o grosime de trei metri, iar constructia va ajunge pana la 50 de metri adancime, scrie Daily Mail.

Blocul subteran va fi proiectat sa reziste multor scenarii devastatoare, cum ar fi pandemii, atacuri teroriste, radiatii ucigase sau foamete.

"Oamenii se tem de multe catastrofe. Eu personal ma tem ca exploziile solare vor distruge reteaua electrica, ceea ce va provoca haos", sustine Hall.

Pana in prezent, Hall, care are in proiect alte trei asemenea blocuri in zone diferite din SUA, a vandut patru apartamente in blocul din Kansas, primind in schimb suma de 7 milioane de dolari. Cei care vor investi in aceste apartamente il vor avea vecin chiar pe antreprenor, pentru ca si acesta si-a achizitionat o locuinta in blocul subteran, care va avea 14 nivele.

Cei interesati pot cumpara un etaj din cele sapte cu scop rezidential, pe care vor plati doua milioane de dolari, sau jumatate de etaj in schimbul unui million de dolari. Pentru moment, apartamentele sunt conectate printr-o scara circulara, insa acestea vor fi inlocuite ulterior cu un lift.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buncar lux Apocalipsa, #blocuri rezistente bomba atomica, #blocuri Apocalipsa , #Apartamente de lux