Cat costa cel mai scump apartament din New York

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 11:10
2248 citiri
Cat costa cel mai scump apartament din New York

Resedinta din Manhattan achizitionata de miliardarul rus Dmitry Rybolovlev la pretul de 88 de milioane de dolari, a devenit cel mai scump vandut apartament din New York.

Vila "Flowers' Harkness Mansion" cumparata in 2006 la pretul record de 53 de milioane de dolari, a fost detronata din pozitia de cea mai scump vanduta locuinta din New York, de catre noua achizitie a miliardarului rus Dmitry Rybolovlev, scrie Elitechoice.org.

Acesta a achizitionat apartamentul de la Sandy Weil, fostul director executiv al Citigroup, care a cumparat-o acum cativa ani la pretul de 42 de milioane de dolari.

In plus, acesta a declarat ca va dona toti banii incasati in urma tranzactiei realizate cu miliardarul rus.

Apartamenul de 630 de metri patrati beneficiaza de 10 camere si de o vedere frumoasa spre Central Park, avand ferestre foarte mari.

Miliardarul se afla pe locul 93 in topul celor mai bogati oameni din lume si recent a mai achizitionat echipa de fotbal AS Monaco, desi se afla intr-un proces de divort despre care se spune ca este cel mai scump din lume, si care l-ar putea costa de Ribolovlev 6 miliarde de dolari.

#apartament New York, #apartament lux New York, #miliardar Dmitry Ribolovlev , #Apartamente de lux