Centrala termica pe lemne - solutia eficienta de la Stropuva Romania

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 14:10
3866 citiri
Centrala termica pe lemne - solutia eficienta de la Stropuva Romania

Oricine isi doreste sa aiba parte de temperaturi optime si confort termic sporit in locuinta. Daca pana in prag de iarna nu s-au facut suficiente pregatiri in acest sens, timpul nu este inca totalmente pierdut.

Salvarea vine de la Stropuva Romania, producator si distribuitor de centrale termice pe lemne, deosebit de eficiente.

Solutia incalzirii cu ajutorul centralelor ce functioneaza pe baza de combustibil solid este ideala, in special pentru case, vile si locuinte rezidentiale, insa poate oferi confort termic sporit si pentru alte tipuri de locatii.

In continuare vom enumera avantajele pe care le ofera o centrala termica pe lemne, conform declaratiilor reprezentantilor producatorului sus-numit.

De ce e avantajoasa o centrala termica pe lemne?

Motivele sunt multiple si vor fi detaliate in cele ce urmeaza.

Economia oferita de o centrala termica pe lemne poate fi privita din multiple perspective.

In prima faza, combustibilul solid este de departe mult mai avantajos, privind prin prisma costului de achizitie.

Lemnul, brichetele, peletii, deseurile din lemn sau carbunii sunt mult mai avantajosi ca pret, spre deosebire de combustibili folositi la alte tipuri de centrale termice, precum gaz, GPL, gaz metan sau energie electrica.

In al doilea rand, randamentul ridicat pe care il ofera o centrala termica pe lemne avantajeaza de asemenea proprietarii.

Acestia pot avea parte de confort termic sporit, fara un consum exagerat de combustibil, in asa fel incat costurile lunare cu incalzirea vor fi considerabil reduse.

Autonomia ridicata de functionare este cu siguranta un alt atu oferit de centralele termice pe lemne de la Stropuva.

Daca unii proprietari stau in dubii la achizitia unei centrale termice pe lemne, datorita faptului ca iau in calcul numarul de alimentari cu combustibil, acest fapt nu este nicidecum un neajuns la modelele de centrale pe lemne mentionate.

Realitatea arata faptul ca o centrala termica Stropuva are o autonomie de functionare ce ajunge de la 30 de ore pana la 5 zile.

In conditiile in care lemnul folosit este bine uscat si de buna calitate, cu o singura sarja centrala poate sa arda si sa functioneze optim pana la 30 de ore.

Daca este aleasa varianta unei centrale ce poate fi alimentata cu carbune, autonomia creste: cu o singura incarcatura, centrala poate functiona fara probleme pana la 5 zile.

Aplicabilitate extinsa. Acest atu nu poate fi ignorat, intrucat fiecare spatiu dispune de un sistem de incalzire distinct.

Centralele pe lemne Stropuva sunt concepute atat pentru locuinte in care este montat un sistem de incalzire cu calorifere, cat si pentru spatii in care se folosesc boilere de incalzire apa calda menajera sau sistemele de incalzire in pardoseala.

Oricare ar fi necesarul, acesta poate fi indeplinit cu ajutorul unei astfel de centrale termice pe lemne.

Constructia simplificata, randamentul oferit si siguranta sunt garantate de elementele componente ale centralelor Stropuva, care respecta toate standardele calitative impuse de Comisia Europeana.

Arderea neintrerupta semnifica de asemenea si usurinta in deservire, intrucat o centrala termica pe lemne Stropuva poate fi foarte usor intretinuta.

In timpul functionarii, aceasta nu colecteaza rasina sau condens, iar curatarea de cenusa poate fi facuta bilunar, pentru un randament optim.

Dovada calitatii acestor echipamente este data si de perioada de garantie oferita la fiecare dintre modelele de centrale disponibile pe www.stropuva-romania.ro.

Orice model dorit are o perioada de 5 ani garantie, insa, conform utilizatorilor ce beneficiaza de aceste solutii ideale pentru incalzire, centrala functioneaza fara probleme pana la 25 de ani.

Dincolo de toate aceste atuuri, centralele pe lemne Stropuva dispun de cazane pe lemne sau carbuni cu capacitati de la 7 kw pana la 40 de kw.

Acestea pot asigura incalzirea pentru spatii ce ajung la suprafete de pana la 450 mp, fapt ce le extinde considerabil utilitatea.

Cei care doresc mai multe informatii despre cum poti sa iti incalzesti intr-un mod eficient, sigur si durabil locuinta pot accesa oricand site-ul stropuva-romania.ro, unde specialistii le stau la dispozitie cu toate detaliile ce prezinta interes.

Consultanta este oferita pentru orice tip de echipament sau centrala termica, intrucat gama produselor si serviciilor oferite nu se refera strict la centrale termice, ci cuprinde si elemente componente ale sistemelor de incalzire, alaturi de scheme, instructiuni de montaj si manuale de instalare si intretinere.

Prin toate elementele de mai sus, enumerate de expertii Stropuva Romania, devine evident faptul ca a alege o centrala termica pe lemne este cea mai buna optiune pentru orie proprietar care doreste sa aiba parte de un grad de confort termic sporit in propria locuinta.

#centrala lemene, #centrala apartament, #centrala Stropuva Romania , #Apartamente de lux