Cu cat s-a vandut apartamentul unui "hot de Wall Street"

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 18:53
1820 citiri
Cu cat s-a vandut apartamentul unui "hot de Wall Street"

Apartamentul detinut de Julian Tzolov, fost broker al Credit Suisse Group AG, cunoscut mai bine pentru delapidarea a 1 miliard de dolari, a fost vandut pentru 2,92 milioane de dolari. Locuinta a fost confiscata de guvernul american in urma arestarii lui Tzolov.

Directorul executiv al unei firme cu sediul in Manhattan, Andrew R. Heyes a achizitionat proprietatea de pe Fifth Avenue, cu vedere la Parcul Madison, in cadrul unei licitatii desfasurate in urma cu cateva zile. Oferta facuta de Heyes, 2,75 milioane de dolari, a fost cea mai mare, scrie Bloomberg.

"Suma intreaga care va fi platita depaseste 3 milioane de dolari din moment ce va include si pretul intrarii in licitatie, taxe de transfer, etc," a mentionat avocatul casei de licitatii.

Tzolov, cetatean bulgar, a fugit din tara inainte de inceperea procesului sau din 2009 si a fost capturat cateva luni mai tarziu. El a fost acuzat de frauda si de tranzactii cu credite suprime si cu instrumente financiare garantate prin credite ipotecare riscante. Desi ar fi putut primi 15 ani de inchisoare, curtea l-a condamnat la doar 4 ani.

#apartament Julian Tzolov, #broker Wallstreet Julian Tzolov , #Apartamente de lux