BRC Business Group va construi inca 112 apartamente in cadrul ansamblului Citadella Titan

Vineri, 18 Ianuarie 2008, ora 13:28
2641 citiri
BRC Business Group va construi inca 112 apartamente in cadrul ansamblului Citadella Titan

BRC Business Group a demarat lucrarile celei de-a doua faze a complexului rezidential Citadella Titan, care va aduce pe piata inca 112 locuinte noi, constructia intregului ansamblul presupunand o investitie totala de 20 milioane euro, a anuntat vineri compania Regatta, agent exclusiv al proiectului.

Proiectul Citadella Titan va fi compus din doua imobile cu un total de 210 apartamente, incluzand atat garsoniere cat si apartamente de doua, trei si patru camere. Executia primei cladiri a ajuns la etajul trei, iar structura urmeaza a fi finalizata in cateva luni, sustin reprezentantii companiei Regatta intr-un comunicat remis NewsIn. Complexul rezidential este structurat pe parter si 14 etaje, in apropierea hypermarketului Auchan din zona Titan, iar investitia se ridica la circa 20 milioane euro. Finalizarea intregului proiect este programata pentru primele doua trimestre din anul 2010.

"In ceea ce priveste cea de-a doua cladire, care va dispune de 112 locuinte noi si la care au fost deja demarate lucrarile, apartamentele vor fi organizate in garsoniere, doua si trei camere. Garsonierele vor dispune de o suprafata totala de 57mp, din care suprafata utila va fi de 32 mp, iar terasa de 8.80 mp, iar apartamentele de doua camere vor dispune de o suprafata totala cuprinsa intre 80.35mp-82.49mp. in cazul apartamentelor de trei camere exista sase tipuri cu suprafete totale intre 114.14 mp si 135.17mp", se mai arata in comunicat.

Potrivit reprezentantilor companiei, preturile variaza in functie de suprafete si etaj. Garsonierele costa intre 73.408 - 78.447 euro, fara TVA, apartamentele de doua camere costa intre 107.633 euro - 115.020 euro, fara TVA, iar cele de trei camere au preturi care variaza intre 141.201 - 165.010 euro fara TVA. Printre facilitatile disponibile in complex se numara doua locuri de joaca amenajate pentru copii, cate unul pentru fiecare cladire, sala de evenimente la parter pentru petreceri si sedinte la dispozitia proprietatilor si o sala de fitness de asemenea la parterul blocului. Un element original il constituie amenajarea pe terasa de deasupra blocurile a cate un solarium.

"Ca modalitate de plata, varianta de baza este 25%- 75%, iar in cazul in care clientul nu are avansul de 25%, il poate plati in transe. Deci poate achizitiona o casa chiar si cu avans de 12%. Mai mult, pentru vanzarea primelor 10 apartamente, preturile sunt promotionale", a declarat Camelia Bracea, real estate broker in cadrul departamentului de vanzari rezidentiale al Regatta.

Proiectul Citadella Titan este dezvoltat de catre compania BRC Business Group si are Regatta ca agent imobiliar exclusiv. Constructorul proiectului este Tungal Metrou, iar arhitectura este asigurata de Tectonic (Romania) si Dany Bessnasnof (Israel).

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.