Ai putin timp pentru bucatarie? Incearca electrocasnicele inteligente

Sambata, 19 Mai 2012, ora 00:00
2830 citiri
Ai putin timp pentru bucatarie? Incearca electrocasnicele inteligente
Cuptor Glamour Al 6-lea Simt

Tehnologia moderna isi face tot mai mult loc in vietile noastre, in masura in care ne ajuta sa recuperam din lipsa cronica de timp.

Astfel, pe de o parte, smartphone-urile performante si gadgeturile IT ne ajuta sa facem fata provocarilor de la birou, iar pe de alta parte, aparatura de acasa este folositoare celor care cauta un echilibru intre cariera si viata personala, pentru care ramane tot mai putin timp.

Iata, asadar, cateva dintre electrocasnicele care nu ar trebui sa lipeseasca din bucataria unei femei de cariera, care doreste in acelasi timp si reputatie de gospodina.

Cuptor cu bucatar inclus

Linia de cuptoare electrice Glamour de la Whirlpool reprezinta un asistent de nadejde in bucatarie. Cuptorul poate gati pana la trei feluri de mancare simultan, fara ca aromele si gusturile preparatelor sa se amestece. Iar pentru a savarsi o astfel de minune, nici macar nu este nevoie sa stii pe de rost un manual complicat de utilizare. Nu trebuie decat sa selectezi una dintre cele 30 de retete din cartea de bucate virtuala, cu care cuptorul este dotat.

Cu ajutorul tehnologiei Al 6-lea simt, aparatul va monitoriza energia absorbita de preparat in functie de tipul ingredientelor. Asigurandu-i cuptorului aceasta unica informatie, acesta urmeaza sa evalueze dimensiunile preparatului si sa ajusteze permanent timpul si temperatura in procesul de gatire.

Pe langa faptul ca inlocuieste cu succes un bucatar profesionist, noua colectie de cuptoare a fost creata pentru a intregi design-ul mobilierului de bucatarie si pentru a putea fi expuse in bucatariile deschise catre living, vizibile. Avand suprafete liniare de sticla neagra cu tratament antiamprenta, noua colectie este o invitatie la prepararea fara efort a unor retete complexe, intr-un cadru cat mai atractiv.

Pretul pentru cuptorul Glamour Al 6-lea Simt porneste de la aproximativ 5.200 lei cu TVA inclus.

Gatesti de la serviciu

In curand, gama de cuptoare Glamour va fi dotata cu cea mai performanta tehnologie a momentului in materie de interconectare. Astfel, cu "Al 6-lea simt live technology experience", vei putea sa gatesti si de la serviciu. Tehnologia presupune conectarea cuptorului la Internet pentru a putea fi operat de la distanta cu ajutorul smartphone-ului, tabletei sau laptopului. Asadar, vei putea sa il pornesti, sa selectezi reteta pe care doresti sa o prepare, astfel incat sa te astepte acasa o cina calda.

O astfel de tehnologie, care in momentul de fata se afla la stadiul de concept, va putea fi aplicata si in cazul unor electrocasnice, precum frigiderul.

Acest lucru inseamna ca vei putea, de exemplu, sa pornesti functia de congelare pentru o combina, in timp ce iti faci cumparaturile la supermarket, congelatorul urmand astfel sa fie pregatit pentru depozitarea unei anumite cantitati de alimente. De asemenea, aceasta tehnologie va permite generarea unor mesaje de alerta in cazul in care exista o pana de curent in cladire, in perioada in care nu esti acasa.

Frigider cu plus de prospetime

Cele mai performante frigidere de la Whirlpool beneficiaza in prezent de tehnologia "Al 6-lea Simt Fresh Control", un sistem inteligent de conservare naturala a alimentelor, fara a afecta gustul, vitaminele sau prospetimea lor.

Mai exact, aceasta tehnologie controleaza temperatura si umiditatea din interiorul aparatului in functie de conditiile externe, dar si de gradul incarcare sau de modul de utilizare, astfel incat alimentele vor ramane proaspete pentru mai mult timp.

" Putini stiu ca un nivel de umiditate scazut produce pierderea in greutate a alimentelor din diferite categorii, cauzata de uscarea partiala, in timp ce un nivel de umiditate prea mare poate favoriza formarea de mucegai si bacterii, cat si compromiterea texturii si aspectului alimentelor, un nivel de 70-85% fiind ideal pentru alimente", a mai spus Mioara Bolozan. "Suntem in plin sezon de vara, iar legumele si fructele parca sunt mai diversificate ca niciodata. Dar pentru o dieta sanatoasa trebuie sa ne asiguram ca acestea se mentin proaspete pana in momentul in care le consumam", a adaugat aceasta.

In plus, acest echipament ofera si avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea ghetii in cavitatea frigiderului, astfel incat sa nu necesite dezghetarea lui.

Pretul pentru frigiderele cu Al 6-lea Simt Fresh Control porneste de la aproximativ 2.800 lei cu TVA inclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#electrocasnice inteligente, #electrocasnice smartphone, #cuptor Glamour, #cuptor Whirlpool, #frigider Whirlpool , #Bucatarii