Inca un robotel pentru gospodaria ta: Cel care spala podele!

Sambata, 09 Mai 2015, ora 00:00
3452 citiri
Inca un robotel pentru gospodaria ta: Cel care spala podele!
Foto: Hammacher

Oricat de mult ai tine la curatenia casei este imposibil ca sarcina de a curata frecvent pardoseala din baie, bucatarie sau alte zone intens circulate sa nu te doboare.

Ca sa nu mai vorbim de ingrijorarea ca nu ai sters si dezinfectat indeajuns de bine podeaua. Un ajutor la indemana ti-l propune Business24: robotul de spalat podele.

Mai eficient decat orice menajera pe care o vei gasi pe piata, Scooba 450 este accesoriul ideal in pastrarea curateniei pe podelele din casa. Robotul matura, spala, lustruieste si curata in profunzime suprafetele dure din casa.

Performantele sale sunt de trei ori mai ridicate decat cele ale generatiilor anterioare de roboti de curatenie.

Scooba 450 se misca dupa un model geometric precis pe suprafetele pe care este activat, astfel incat iti va fi usor sa ii urmaresti traiectoria.

Micul robotel cu aptitudini de menajera versata elimina murdaria, sterge pardoseala cu o perie rotita de 600 de ori pe minut si curata podelele cu o solutie dezinfectanta care elimina 99,3% din bacteriile periculoase, precum E.coli si stafilococus.

Are doua cicluri de functionare setate pe actiuni de 20 si 40 de minute, ceea ce garanteaza o actiune de iginenizare in forta, indeferent de suprafata camerei in care este lasat sa se desfasoare.

Cele doua compartimente cu care este inzestrat pastreaza separat apa curata de cea murdara, Scooba 450 nelasand in urma lui vreo urma de murdarie. Este perfect pentru pardoseli acoperite cu gresie, piatra, linoleum sau lemn lacuit.

Designul sau ergonomic ii permite sa se strecoare fara nicio problema pe sub mese, scaune sau dulapurile din bucatarie. Bateriile sale sunt reincarcabile si permit curatarea a peste 50 de mp de pardoseala la o incarcare.

Livrat de Hammacher Schlemmer la pretul de 600 de dolari, micul tau ajutor din gospodarie vine cu o rezerva de lichid de igienizarea suprafetelor care asigura patru runde de spalari.

Poate functiona, de asemenea si cu un amestec de apa si otet, rezultatul fiind tot o curatenie impecabila in casa.

Deocamdata livrarile pornesc doar spre SUA si Canada, dar merita sa-l tii minte pentru momentul in care acestea se extind si catre Europa, nu-i asa?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#robot curatenie pardoseala, #robot curatenie Scooba 450, #eficienta robot curatenie , #Bucatarii