LG Electronics lanseaza pe piata din Romania frigiderul decorat cu cristale Swarovski

Joi, 23 August 2007, ora 10:56
1573 citiri

LG Electronics, lider mondial in domeniul aparaturii electrocasnice, lanseaza pe piata din Romania frigiderul decorat cu cristale Swarovski de catre celebrul pictor coreean Seung-rim Ha, care a revolutionat designul produselor LG, combinand motivele florale cu cristalele Swarovski.

Renumitul pictor a conceput motive florale pentru frigiderele si masinile de spalat LG, designerii companiei venind cu ideea de a incrusta si cristale Swarovski, oferindu-le astfel un aspect mai sofisticat. LG intentioneaza sa-si extinda linia de produse cu accente artistice, incluzand atat masini de spalat, cat si aparate de aer conditionat si alte produse din gama de aparatura electrocasnica.

Frigiderul cu accente artistice este primul produs de acest fel realizat in serie, in colaborare cu artisti renumiti din intreaga lume. Investitia LG Electronics in acest proiect se ridica la 30 de milioane dolari, compania reusind sa imbine in mod spectaculos tehnologia si arta. Introducerea acestui model pe piata locala vine ca urmare a deciziei companiei de a-si largi gama de produse premium si de a-si consolida astfel pozitia pe acest segment de electrocasnice. Frigiderul Side-by-Side cu cristale Swarovski vine la scurt timp dupa lansarea noii game de aparate frigorifice LG dezvoltate sub conceptul Icy Elegance, pentru a sublinia eleganta naturala si pentru a crea imaginea sofisticata a unei bucatarii cu stil.

" Designul reprezinta o componenta extrem de importanta a filosofiei LG de a crea cele mai bune produse pentru clientii nostri. Consumatorii moderni nu mai sunt atrasi doar de functii de o performanta superioara cand vine vorba de produsele achizitionate, ci sunt atrasi de produse care se integreaza stilului propriei locuinte. Noile produse LG vin ca raspuns la nevoile consumatorilor moderni si reprezinta totodata P_Art_Red_resized.jpg1.jpgrezultatul promisiunii LG de a crea produse premium care sa aduca un plus de valoare in viata consumatorilor sai", a declarat dl. Han Khyu, presedinte LG Electronics Romania.

LG Electronics a fost din nou apeciat de comitetul Premiilor Red Dot Design la ceremonia din acest an, plecand acasa cu peste 20 de premii, inclusiv cea mai inalta distinctie. LG a obtinut premii la 29 de categorii, inclusiv distinctia "Best of the Best" pentru telefonul Prada by LG, ecranul sau creand senzatie in toata lumea. LG a eclipsat astfel propria performanta de anul trecut, cand a obtinut 20 de premii si 2 distinctii "Best of the Best".

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.