Stiai ca hota poate avea si un rol decorativ?

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
5046 citiri
Stiai ca hota poate avea si un rol decorativ?

Hotele-tablou de arta fac parte din tendintele anului 2013 prezentate si la Consumers Electronics Show, anul acesta. Business24 iti recomanda colectia Art Gallery, in acest weekend, pentru o bucatarie colorata si vesela in care adori sa petreci timp.

Aceste piese nu au doar un rol decorativ, ci dau si un randament considerabil, aerul fiind aspirat la o rata de 570 de metri cubi pe ora cu ajutorul unui ventilator cu trei viteze. Ele au o structura din otel inoxidabil si sunt acoperite de un panou vesel colorat.

Aceste panouri se schimba foarte usor, astfel incat sa poti schimba ceva in bucatarie atunci cand simti nevoia sa faci asta.

Seria de hote Art Gallery include sase variante de panouri decorative: Cocktail, Imagination, Shadow, Arlequin, Monochrome si Vintage.

"Amenajarea bucatariei a devenit un aspect extrem de important in ultimii ani, cumparatorul acordand o mare atentie considerentelor practice si tehnice, dar si celor estetice. Odata cu schimbarea rolului bucatariei in viata consumatorului,designul si tehnologia utilizate in cadrul electrocasnicelor au trebuit sa se adapteze, pentru a satisface pana si cele mai exigente nevoi. Aceste hote pot personaliza cu usurinta bucatariile, fara eforturi majore de instalare", a declarat Mioara Bolozan, reprezentantul Whirlpool, compania producatoare, intr-un comunicat oficial.

"Hotele Art Gallery vor fi disponibile in doua-trei luni in magazinele partenerilor Whirlpool din intreaga tara. Pretul unei hote din gama Art Gallery va fi de maximum 1.700 de lei", au completat acestia, pentru Business24.

#hote tablou, #hote decorative, #hote Art Gallery , #Bucatarii