Unde poti amplasa barul

Miercuri, 17 Octombrie 2007, ora 10:29
1504 citiri
Unde poti amplasa barul

In functie de spatiul disponibil si stilul dorit, poate fi amenajat de-a lungul unui perete din living sau poate delimita doua spatii cu functiuni diferite.

Din ce in ce mai des, poate si din lipsa de timp, tot mai mult optam sa stam acasa si sa ne invitam prietenii in livingul propriu, in schimbul traditionalului iesit in oras.

Vara s-a terminat, s-au terminat si concediile, vrem sa ne vedem cu prietenii, dar parca nu ne vine sa iesim la terasa si nici sa inhalam fumul de tigara din cluburi.

Daca alegem varianta "acasa", trebuie sa fim pregatiti sa facem fata situatiei. Indiferent de amenajarea interiorului, amplasarea unui bar pare aproape vitala pentru reusita unei seri intre prieteni.

Extravagant sau rustic

Pentru cei care beneficiaza de un living generos, exista varianta amplasarii unui bar care sa functioneze independent, putand deveni chiar un centru de greutate al incaperii.

O solutie spectaculoasa este cea cu blatul din sticla sablata sau plexiglas colorat fixat in cabluri tensionate, prinse de tavan si pardoseala. Varianta rustica este cea cu blat din lemn si sfori groase in loc de cabluri.

Ceea ce este important de retinut este faptul ca aceasta piesa de mobilier nu trebuie sa lipseasca dintr-un spatiu deschis petrecerilor, este piesa de rezistenta si nucleul in jurul caruia se dezvolta atmosfera.

Intr-o forma sau alta, barul isi poate gasi loc in interiorul casei tale, indiferent de dimensiunile acesteia sau de stilul amenajarii.

In bucataria "americana"

Bucataria deschisa nu mai este un secret pentru nimeni in ultimii ani. Gatitul traditional a fost plasat in categoria "pe cale de disparitie", in timp ce mancarea usoara i-a luat locul, alaturi de snack-uri si cocktail pentru prieteni.

Pentru un spatiu redus, un bar incorporat in blatul bucatariei americane pare a fi solutia ideala.

Intre balcon si living

Tot din lipsa de spatiu, desfiintarea balconului din dreptul livingului a devenit o practica frecventa. Urmare a acestei interventii, pe locul parapetului ce separa cele doua spatii, se poate monta un mic bar.

Acesta poate fi realizat din materiale diferite, in acord cu restul interiorului, sau poate fi chiar parapetul initial, adaptat functiunii in cauza cu ajutorul unui blat.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=326914>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.