Visul oricarui bucatar-sef amator: Insula mobila de bucatarie

Sambata, 06 Mai 2017, ora 00:00
9353 citiri
Visul oricarui bucatar-sef amator: Insula mobila de bucatarie
Foto: Hammacher

Daca esti obisnuit sa-ti petreci o buna parte din timpul liber in bucatarie, gatind pentru cei dragi, nu are cum sa nu-ti atraga privirea o piesa de mobilier care te va fermeca pe loc.

Hammacher Schlemmer iti pune la dispozitie o insula de bucatarie pe roti, utilitatea ei facandu-se vizibila prin asigurarea unui spatiu de lucru generos si descongestionarea altor spatii de depozitare din incapere.

Insula mobila are avantajul de a putea fi mutata cu lejeritate in orice colt al incaperii, fapt care iti va permite sa te invarti in voie prin bucatarie atunci cand treaba "da in clocot".

Mai mult, aceasta este dotata cu sertare in care poti depozita o gramada de ustensile si diverse condimente, lucru care ii da si functionalitatea de minibufet mobil.

Creata din lemn de mesteacan si decorata cu elemente din bronz, insula mobila de bucatarie nu doar ca este visul oricarui bucatar, dar da nota de eleganta necesara unui spatiu in care te simti pe deplin relaxat atunci cand pregatesti o masa pentru familie sau oaspeti.

Blatul acesteia este protejat impotriva infiltrarii lichidului in lemn, iar usile cabinetelor si sertarelor se deschid si se inchid fara mare efort, piesa de mobilier dovedind astfel talentul artizanilor care au lucrat-o.

Bufetul mobil pe care il poti folosi si pe post de insula de bucatarie poate adaposti tavi si diverse tacamuri in cele doua sertare superioare, iar alte trei cabinete asigura spatiul necesar pentru depozitarea vaselor si aparatelor electronice pe care le folosesti frecvent.

Poti opta pentru variantele in culoari de alb sau negru, cu ornamente din nichel, ori pentru nuantele de lemn de visin sau mahon, in acest caz oranamentele fiind turnate in bronz.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#amenajare casa, #insula mobila bucatarie, #bufet mobil bucatarie, #mobila bucatarie , #Bucatarii