Aspiratorul-robot: Lasa-l sa aiba grija de casa ta

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
3999 citiri
Aspiratorul-robot: Lasa-l sa aiba grija de casa ta

Aspiratorul robot este solutia perfecta atunci cand orele petrecute la birou sunt mai numeroase decat cele petrecute in propria casa.

Un astfel de aspirator este mic si usor, poate ajunge in toate colturile casei, poate trece pe sub majoritatea pieselor de mobilier si poate fi programat pentru a face toata treaba cand tu nu esti acasa.

Astfel de roboti pot fi achizitionati din magazinele din Romania, atat online, cat si la marii retaileri.

Samsung Navibot VCR 8845

La fel ca si ceilalti roboti pentru aspirat, NaviBot al celor de la Samsung se foloseste de o camera video cu care creeaza o harta a spatiului pe care il are de curatat. Astfel, aparatul stabileste cel mai bun traseu, evitand obiectele de valoare, animalele de companie si posibilele caderi.

Daca aparatul este oprit, el isi aduce aminte unde a ramas si isi reia munca din acelasi loc, inclusiv daca are nevoie sa isi reincarce bateriile la suportul de andocare. Mai mult, acest robot aduna si parul lasat de animalele de companie, alaturi de praf, firimituri si alte resturi.

NaviBot are mai multe moduri de curatare, inclusiv Automat, Maxim, Manual, Pete sau Margini, acesta din urma curatand bine pe langa pereti si alte locuri greu de ajuns. Robotul poate fi programat sa inceapa programul de curatenie astfel incat sa termine inainte de a ajunge tu acasa.

Produsul este la reducere la eMag, unde costa 1.299 lei, in timp ce o versiune asemanatoare, SR8855, costa 1.700 lei la Media Galaxy.

iRobot Roomba 521

Aspiratoarele de acest tip de la Roomba sunt laudate in intreaga lume. Ele navigheaza singure prin camere, curata toata colturile si marginile, evita cazaturile pe scari si nu se incurca in cabluri sau alte obstacole.

Roomba curata podelele din parchet, gresie, covoarele si linoleumul, reglandu-se automat in functie de suprafata de lucru. Robotul se intoarce automat la baza de incarcare cand nivelul bateriei este prea scazut.

Modul "Vitual Wall", care iti permite sa ii stabilesti anumite zone pe care nu are voie sa le acceseze, poate fi achizitionat separat.

Produsul costa 1.470 de lei la eMag, in timp ce o versiune asemanatoare, R555, costa 1.800 lei la Media Galaxy. La acelasi magazin, putem gasi si un alt model, R581, care costa 2.200 lei.

Samsung Navibot VCR 8855L3B

Cu acest aspirator, nu doar ca nu trebuie sa te implici in procesul de curatenie, dar poti sa controlezi aparatul si de la departare, cu ajutorul unei telecomenzi.

Robotul are incorporat un senzor special, de oprire automata, pentru situatiile in care aparatul este ridicat sau acesta cade. Cu toate acestea, sansele ca aspiratorul sa cada sunt mici, micul robot beneficiind de un senzor special si roti puternice, care pot trece peste orice obstacol cu inaltimea de pana la 1,5 cm. Mai mult, camera video asigura o evaluare exacta a mediului in care se face curatenie.

NaviBot se incarca in doar doua ore, cu 33% mai repede decat alti roboti de aspirat, asigurandu-se ca podeaua nu ramane niciodata murdara prin scurtarea timpilor in care robotul trebuie sa fie in repaus.

Acest model poate fi cumparat cu 1.700 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aspirator robot, #robot aspirator Roomba, #robot aspirator Samsung , #Case vile