Casa in care a murit Michael Jackson, scoasa la vanzare

Joi, 22 Martie 2012, ora 11:45
2113 citiri
Casa in care a murit Michael Jackson, scoasa la vanzare

Resedinta inchiriata de Michael Jackson in cartierul Beverly Hills din Los Angeles, in care starul american a murit, din cauza unei supradoze de propofol, in iunie 2009, a fost scoasa la vanzare luni, pentru suma de 23,9 milioane de dolari.

Potrivit site-ului TMZ.com, "o celebritate de prim rang" va vizita aceasta resedinta in cursul zilei de joi.

Mauricio Umansky, directorul agentiei imobiliare The Agency din Beverly Hills, a precizat ca va prezenta proprietatea doar unor cumparatori seriosi, atent selectionati, care au dovedit deja ca au suficient de multi bani pentru a cumpara acea vila

Vila, pe care Michael Jackson o inchiriase in 2009 si in care locuia alaturi de cei trei copii ai sai, este in prezent complet goala. Resedinta are 13 bai, piscina, o casa pentru oaspeti si chiar un ascensor.

In decembrie 2011, mai multe obiecte din aceasta vila au fost scoase la vanzare, iar printre acestea s-au aflat tablouri de Maurice Utrillo si Henri Rosseau, dar si lumanari si tacamuri din argint.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la varsta de 50 de ani, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Gasit vinovat de ucidere involuntara, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maxima in noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de inchisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi insa eliberat dupa ispasirea a doi ani din aceasta pedeapsa, din cauza supraaglomerarii sistemului penitenciarelor din statul California.

#vanzare casa Michael Jackson, #pret casa Michael Jackson, #Michael Jackson a murit , #Case vile