Case pe gustul lui James Bond, scoase la vanzare

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 19:06
6164 citiri
Case pe gustul lui James Bond, scoase la vanzare

Datorita popularitatii unor spioni precum James Bond si a diverselor gadgeturi de spionaj, vizibile in casele spionilor din filme, multi milionari si arhitecti au visat sa construiasca locuinte care, pe buna dreptate, ar putea apartine unor spioni.

Dintre numeroasele resedinte unice care ar putea fi potrivite pentru niste spioni sau pentru oameni cu dare de mana care isi doresc sa se tina departe de ochii lumii sau ai presei, va prezentam unele din cele mai interesante concepte de case spion, potrivit

Business Insider.

5. Vila de piatra, Reno, 1.500.000 milioane de dolari

Pentru cei care au nevoie de un camuflaj serios, cetatea din piatra din nordul orasului Reno, Nevada reprezinta cea mai buna optiune.

In plus casa este ecologica, fiind dotata cu panouri solare pentru energie electrica dar si pentru incalzire a apei, dar si un sistem de securitate high-tech care tine departe orice intrus.

4. Vila Scottsdale, 3 milioane de dolari

Aceasta vila in valoare de 3 milioane de dolari este dotata cu un sistem de siguranta de prima clasa.

Situata la periferia orasului Scottsdale, vila reprezinta acoperirea perfecta pentru un spion, care isi doreste sa se stie in siguranta. Casa include 3 dormitoare, 5 sali de baie, precum si numeroase terase in aer liber si parcare pentru 6 masini.

3. Vila din San Francisco, California, 4 milioane de dolari

Casa are o intrare si o iesire secreta, camuflata si un bar la etajul inferior, vila fiind un punct de reuniune important in Perioada Prohibitiei, cand furnizorii de alcool se intalneau aici in secret.

Situata la marginea Parcului National Presidio, proprietatea prezinta numeroase detalii decorative de lemn sculptat manual, tavane personalizate si vitralii, fiind locul perfect pentru cineva care isi doreste discretie si bun gust decorativ.

2. Vila din Laguna Beach, California, 10 milioane de dolari

Aceasta casa detine locul perfect pentru a-ti ascunde masina: un garaj subteran cu lift hidraulic, care va feri masina de ochii oricarui vecin curios. In plus, parcarea subterana este legata de intrarea principala a casei printr-un tunel secret. Pe de alta parte, peretii casei sunt de sticla, permitandu-i proprietarului sa-i spioneze pe ceilalti in voie.

Conacul costa aproximativ 10 milioane de dolari si se afla in Laguna Beach.

1. Waterwood Estate, 20 de milioane de dolari

Acest conac nu a fost proiectat pentru spioni, insa milionarul care l-a construit si-a dorit o resedinta extrem de privata. Astfel, arhitectul Hugh Jacobsen a proiectat si amenajat proprietatea astfel incat "castelul" nu este vizibil de pe drumul principal, insa odata ce patrunzi pe domeniul sau, cascade, iazuri si spatii verzi amenajate ca in mijlocul naturii iti vor incanta simturile.

Casa include un etaj subteran, cinci baruri, un salon de coafura, dar si un heliport interior care determina ca pretul de vanzare sa ajunga la circa 20 de milioane de dolari.

#vanzare vile, #vanzare casa, #casa lux America, #casa spion , #Case vile