Ce vedete isi scot vilele la vanzare

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 07:59
2339 citiri
Ce vedete isi scot vilele la vanzare
Vila Pamelei Anderson, din Malibu/ Sursa:bornrich.com

Celebritatile sunt cunoscute pentru casele lor somptuoase, dotate cu cele mai luxoase piese de mobilier si alte elemente personalizate in stilul lor, pentru ca mai apoi sa-si vanda vilele la preturi mult mai mari.

Pentru cine este interesat, mai jos puteti vedea ce case apartinand celebritatilor, sunt scoase la vanzare sau sunt de inchiriat, dupa cum relateaza Bornrich.com.

Malibu Beach House

Malibu Beach House este vila eco-friendly a vedetei Baywatch, Pamela Anderson, pe care actrita o inchiriaza pentru 75.000 de dolari pe luna sau 20.000 de dolari pe saptamana.

Casa cu 3 dormitoare, 2 bai, cabina de sauna si piscine, este conceputa si decorata de catre actrita si se afla in inima Malibu, pe plaja de renume mondial, Surfrider.

De asemenea, casa are o vedere de 360 de grade la mare si are toate faciliatile hi tech.

Vila din Los Angeles

Actorul David Schwimmer a scos la vanzare conacul sau in stil mediteranean, din Los Angeles, la pretul de 10,7 milioane de euro.

Desfasurat pe o suprafata de 11.000 de metri patrati, vila are 9 dormitoare mari si a fost realizata de arhitectii de la Koerner & Gage, cei care au proiectat primaria din Beverly Hills.

De asemenea, casa beneficiaza de o biblioteca de lemn lambrisat, piscine, un centru spa si un teren de tenis.

Casa lui Ben Affleck din California

Scenaristii filmului Good Will Hunting, Matt Damon si Ben Affleck au scos la vanzare casa din California, unde cei doi au scris faimosul scenariu, la pretul de 779.000 de dolari.

Vila este realizata in stil francez normand si a fost construita in secolul XIX, avand nevoie de cateva renovari.

Conacul dispune de 4 dormitoare, 2 bai, pardoseli din piatra, un garaj detasat si o vedere frumoasa asupra imprejurimilor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vila Pamela Anderson, #vila Ben Affleck, #vanzare vile vedete , #Case vile