Mai mult decat un simplu rastel: Bicicleta ta merita propriul garaj!

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 00:00
10838 citiri
Mai mult decat un simplu rastel: Bicicleta ta merita propriul garaj!
Foto: Treesaurus

Depozitarea bicicletelor este o misiune care iti va da de furca chiar daca detii o casa cu garaj. Ca sa nu mai stai toata ziua cu spaima ca pedalele sau pinionul iti vor zgaria masina, poti recurge la o solutie ingenioasa de depozitare a bicicletelor detinute de familie.

Nu doar ca este elegant, dar garajul de biciclete realizat de Treesaurus se dovedeste util atunci cand ai de depozitat si alte ustensile din casa.

Mai mult, se asambleaza extrem de simplu, iar o incuietoare complexa va tine hotii departe de bicicleta ta, arata portalul Freshome.

Tot ce ai de facut in prima faza este sa identifici un spatiu liber din curte pe care sa il ocupi cu garajul pentru biciclete.

Constructia are forma unei cutii din lemn realizata din panuri de scanduri solide.

Pentru a imfrumuseta zona, poti adauga un strat de gazon deasupra acoperisului acesteia, astfel incat sa o integrezi perfect in peisaj.

Instalata pe o sina, cutia care adaposteste bicicletele poate fi cu usurinta trasa si impinsa inapoi in lacasul garajului, putand fi folositat atat de adulti, cat si de copii.

Pe interior, cateva rame tin cutia intr-o pozitie fixa, iar mai multe agatatori se dovedesc utile pentru depozitarea gecilor antivant, a castilor sau a altor elemente de protectie.

Cadrul metalic care sustine intreaga cutie-garaj este realizat din aluminiu dur, fapt care confera rezistenta constructiei si face usor de utilizat usa de acces la bicicletele familiei.

Designerii Treesaurus par sa fi luat in calcul orice amanunt, un garaj pentru patru biciclete nefiind mai lat de un metru, ceea ce il face perfect chiar si pentru curtile mici.

In plus, incuietoarea adaugata usii este una rezistenta, ceea ce ofera un plus de siguranta lucrurilor depozitate in acest adapost inedit din curtea ta.

#depozitare biciclete, #garaj biciclete, #decor curte, #spatii utile locuinta , #Case vile