Viata intr-un complex rezidential de vile

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 12:08
2166 citiri

In aglomeratia din Bucuresti, pare greu sa mai gasesti o zona in care sa cresti in armonie si liniste copiii. Locul in care traiti in prezent era suficient pentru nevoile unui cuplu, dar viata de familie isi pune amprenta asupra nevoilor si cand vine vorba de spatiu, zona si atmosfera in care locuiti.

Daca esti in cautarea unei case care sa satisfaca nevoile familiei tale si sa fie aproape de zonele tale de interes, afla ca exista un ansamblu rezidential localizat in Pipera gandit tocmai in acest spirit: cartierul CATTED. Ideal pentru cei care lucreaza in zona business Pipera - Baneasa - Aurel Vlaicu, acest complex rezidential de vile ofera un pachet avantaje pe care nu le vei gasi in multe dintre cartierele bucurestene.

Vile spatioase

In cadrul complexului exista doua tipuri de vile, albele spatioase si optimizate la maximum. Casa de tip A are un living spatios, 4 dormitoare si 4 bai, o bucatarie mare, 2 spatii pentru depozitare, terasa si gradina in spatele vilei. Casele de tip B sunt mai mari, potrivite unei familii numeroase sau in crestere: 5 dormitoare, 4 bai, living spatios, bucatarie, birou, 2 locuri de parcare, curte si terasa la mansarda.

Propria gradina

"Casa cu gradina" e pe lista de dorinte a oricarei persoane care a copilarit sau locuit vreme indelungata la bloc, inconjurat de betoane, masini, spatii aglomerate si sufocante. Ceea ce e greu de gasit intr-un Bucuresti cu terenuri atat de fragmentate, gasesti in complexul Catted - fiecare vila A are 50 mp de gradina, iar cele de tip B au cel putin 100 mp. Pentru multi dintre noi, amenajarea propriei gradini dupa bunul plac ar fi un vis devenit realitate.

Loc de parcare

Masini parcate pe trotuar, masini parcate pe locurile platite de alti locatari - sa fii proprietar de masina poate deveni un adevarat stres in Bucuresti. Sa ai doua masini in familie e deja un cosmar. Acest nou complex, gandit pentru nevoile unei familii active si care isi doreste sa se deplaseze rapid fara stresul parcarii, are doua locuri de parcare pentru fiecare casa. Parcarea e despartita de trotuar printr-un spatiu verde pentru o delimitare sigura si prietenoasa cu cei mici si cu mediul.

Cartier sigur

Cine mai are incredere sa-si lase copilul sa se joace in fata blocului sau in parculetul dintre blocuri, asa cum iti petreceai tu timpul in copilarie? E greu sa faci fata numarului mare de masini si pericole la care sunt expusi cei mici cand se joaca impreuna cu vecinii de-o seama. In Catted, ai parte de siguranta deoarece este un cartier privat, in care ai paza constanta, iti cunosti vecinii si poti sta linistit cand copiii se joaca in parc.

Zone pline de verdeata

Peticele de verdeata dispar incet, incet, inghitite de betoanele care le iau locul, uneori in incercarea de a crea noi locuri de parcare. Da, e nevoie de parcari, dar ti-ar placea sa stii ca acest lucru nu duce la disparitia copacilor care ne racoresc in zilele de arsita. Cei de la CATTED au dezvoltat proiectul cu un parc verde de 1000 mp pe care se afla locul de joaca al copiilor.

Aproape de locul de munca

Daca lucrezi in zona de business Baneasa, Pipera, Dimitrie Pompeiu, Aurel Vlaicu, complexul rezidential Catted se afla foarte aproape de job, la doar 2 km distanta fata de statia de metrou Pipera. Cu alte cuvinte, elimini cel putin o zi de stat in trafic si aglomeratie, iar la sfarsit de luna ai cu 20 de ore mai mult pentru tine, familie si lucrurile care merita timp in viata ta.

Aproape de zone comerciale

Ansamblul de vile din cartierul Catted se afla la doar 400 m de mers pana la Pipera Plaza, deci gasesti extrem de aproape magazinele potrivite pentru cumparaturile regulate sau pentru cele ocazionale. Inca odata, eviti orele de trafic si poti dedica timpul petrecut blocat in masina gatitului - de cand iti tot spui ca o sa experimentezi mai mult in bucatarie?

Cele doua tipuri de case din oferta vile de vanzare in Pipera beneficiaza de calitati tehnice superioare, cum ar fi caramida Porotherm, tamplaria PVC Salamander, placarea exterioara cu ciment Cembrit, centrala Vaillant, parchet triplu stratificat finlandez si multe altele.

Achizitia unei case pentru familie o decizie grea, de aceea poti vizita una dintre casele showroom pentru a te convinge ca acest complex este unul potrivit familiei tale.

#casa Pipera, #vila Pipera , #Case vile