Grupul BSG ar putea investi un miliard de euro in Romania

Marti, 16 Octombrie 2007, ora 13:26
1494 citiri
Grupul BSG ar putea investi un miliard de euro in Romania

Subsidiara din Romania a grupului BSG in domeniul imobiliar,Seven Hills, dezvolta proiecte de 500 milioane euro in tara si planuieste sa investeasca in urmatorii doi ani alti 500 milioane euro, in proiecte rezidentiale, de birouri si comerciale, au declarat marti reprezentantii companiei.

"Pe langa proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta in Romania si alte proiecte rezidentiale in zona Pantelimon si in cateva zone centrale din Bucuresti. In momentul de fata, compania a demarat lucrarile proiectului rezidential Central Gardens din Ploiesti cu 250 de apartamente", a afirmat directorul pentru Romania al BSG Group, Moshe Agavi.

El a completat ca BSG mai planuieste constructia a circa 3.000 de vile in Saftica si Corbeanca.

"In prezent ne axam pe dezvoltarea de proiecte rezidentiale, dar vom incepe in viitorul apropiat si constructia de cladiri de birouri si de centre comerciale, atat in Bucuresti, cat si in alte orase, dar si apartamente in Constanta si Brasov", a mai spus Agavi.

Seven Hills dezvolta in prezent, printre altele, complexul rezidential West Park in zona Militari. Complexul se intinde pe in total pe 130.000 metri patrati si va fi construit pe circa cinci hectare de teren. West Park va fi compus din 19 cladiri cu un total de 1.400 de apartamente si reprezinta o investitie de 120 milioane euro. Prima faza a proiectului, care presupune constructia a patru blocuri cu un total de 200 de apartamente se va finaliza in august 2008. Cea de-a doua faza de constructie si de vanzare presupune realizarea a cinci blocuri cu circa 500 de apartamente ce vor fi terminate pana in octombrie 2009.

Seeven Hills a subsidiara in Romania a BSG (Beny Steinmetz Group) pe domeniul imobiliar si e implicata in dezvoltarea de proiecte rezidentiale, de birouri si comerciale. BSG este un investitor israelian cu proiecte in America de Nord si noua tari europene. In ultimii sase ani BSG a dezvoltat proiecte rezidentiale in Europa centrala si de est, care cuprind peste 11.000 de locuinte. Activitatea BSG cuprinde patru sectoare; resurse naturale, imobiliare, diamante si piete de capital.

<b>Bloombiz</b>


<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.