Cadoul perfect de Craciun? Vei face senzatie cu barul-caleasca

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
5681 citiri
Cadoul perfect de Craciun? Vei face senzatie cu barul-caleasca
Barul-caleasca

Sarbatorile de iarna se apropie cu repeziciune, iar magazinele s-au umplut deja cu fel de fel de cadouri minunate. Daca vei petrece Craciunul la prieteni, nasi sau rude, iata o idee de cadou care ii va lasa pe toti cu gurile cascate: barul-caleasca.

Aceasta piesa extraordinara este creatia Beaux Arts Galleria si se deosebeste de alte baruri portabile prin design-ul elegant, elementele de cristal si finisajele placate cu argint, dupa cum o prezinta Luxurylaunches.com.

Creionata astfel incat sa semene cat mai mult cu o caleasca, de genul celei in care ne imaginam ca s-a dus Cenusareasa la bal, caruciorul are o cupola de cristal si poate sustine pana la patru sticle de bautura.

Caleasca este completata de patru tavi decorate cu motive florale aplicate pe margini si cu forme de frunze pe capacele rotilor. Acest carucior extraordinar costa 15.000 de dolari si masoara 34,5 inci in inaltime si 44,5 inchi in lungime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#idei cadou lux, #idei cadou craciun, #cadou scump craciun, #decoratiuni interioare, #bar portabil , #Decoratiuni interioare