Design interior pentru 2013: Alege trendul care ti se potriveste!

Sambata, 15 Decembrie 2012, ora 00:00
8177 citiri
Design interior pentru 2013: Alege trendul care ti se potriveste!

Daca te pregatesti sa iti redecorezi casa, dar inca n-ai gasit stilul care ti se potriveste, iti recomandam noi trei dintre cele mai interesante tendinte pentru 2013.

Poti alege Menly Men, stilul care s-ar preta pentru o locuinta de-a lui James Bond, de exemplu, sau stilul Easy Calm, care pune accentul pe mobilierul simplu si elegant, potrivit pentru locuinta unui om de afaceri de succes.

Daca vrei sa incerci o combinatie intre clasic si modern, stilul Metropolitan ar putea aduce atmosfera suburbiilor la tine acasa.

Menly Men - cum ar arata locuinta lui James Bond?

Ideal pentru locuinta unui burlac, stilul Manly Man a fost reinventat pentru anul 2013.

"Canapelele supradimensionate, tapiseriile din piele naturala, finisajele din lemn natur, masiv sunt definitorii pentru acest stil elegant si rafinat", a precizat un reprezentant Interior Store pentru Business24.

Accesoriile masculine, precum si elemente cum ar fi hartiile, diferite suporturi sau cutiile pentru trabucuri sunt perfect incadrate de liniile generale ale stilului, a mai adaugat reprezentantul companiei.

Easy Calm - rafinamentul chibzuit

Stilul Easy Calm pune accentul pe obiecte de o calitate superioara, cu o perioada de viata foarte mare, incurajand achizitiile intelepte si amenajarile "cuminti".

"Easy Calm este un stil ce pune mare accent pe raportul calitate - pret; un stil in care elementele cozy si piesele de mobilier de o calitate superioara isi gasesc usor locul", a precizat reprezentantul Interior Store.

Potrivit acestuia, definitorii pentru acest stil sunt elementele contemporane, precum canapelele in linii drepte. Accentele de culoare sunt asigurate prin decoratiunile interioare, piesele de mobilier simple, elegante si de o calitate superioara, care nu se vor demoda prea usor.

Mare pret este pus si pe finisajele folosite, realizate cu materiale de o calitate premium, ce garanteaza o amenajare eleganta si o perioada de viata indelungata.

Metropolitan - atmosfera suburbiilor cochete

Stilul Metropolitan, inspirat de tematica hotel boutique-urilor, este caracterizat prin rafinamentul si modernismul interioarelor.

Efectul este generat de imbinarea elementelor clasice de mobilier cu cele moderne.

Stilul Metropolitan, a carui polularitate a crescut datorita serialelor americane de televiziune, aduce in locuinte atmosfera suburbiilor din SUA, cu interioare fascinante, pline de farmec si stralucire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#design interior, #stiluri design interior, #design interior Easy Calm, #design interior Metrolitan , #Decoratiuni interioare