KULT-ART Artizan: Ceramica, tesaturi si sculptura in lemn

Luni, 08 Februarie 2016, ora 12:56
2110 citiri
KULT-ART Artizan: Ceramica, tesaturi si sculptura in lemn

In cadrul asociatiei KULT-ART a fost deschis un centru de artizanat ca Structura de Economie Sociala (SES), KULT-ART ARTIZAN. Acesta functioneaza ca departament de activitati economice al asociatiei, iar scopul sau este de a realiza produse moderne de artizanat, prin tehnici si materiale traditionale, pastrand simbolistica si elementele etnice romanesti.

KULT-ART ARTIZAN este alegerea ideala pentru amenajarea unui ambient in stil rustic, boho chic, vintage cu insertii moderne, obtinandu-se o continuitate placuta si de efect a spatiului amenajat.

Colectiile noastre pot fi combinate cu diferite alte materiale, precum lemn, tesaturi naturale, insertii metalice, obiecte din rattan, materiale cu aspect vintage, felinare sau veioze, lumanari etc.

Produsele de artizanat se impart in trei mari categorii: ceramica, tesaturi si sculptura in lemn. Cele trei modalitati de productie se imbina perfect pentru decorarea unui spatiu de la 0, fie el locuinta particulara sau unitate de cazare cu specific romanesc.

Produsele de artizanat sunt unicat, lucrate manual. Vesela ceramica este food-safe, poate fi folosita ca atare sau ca obiect decorativ pentru un aranjamente florale de interior sau exterior, din flori uscate sau plante. Ceramica se preteaza atat amenajarii spatiilor de locuit, cat si a spatiilor comerciale.

Tesaturile sunt realizate la razboaiele KULT-ART ARTIZAN si integreaza elemente specifice zonei Bucovinei, lucrate din diferite fire groase sau subtiri de lana, canepa, in, bumbac.

Lemnul cioplit completeaza ambientul rustic si scoate din anonimat orice interior.

KULT-ART ARTIZAN realizeaza produse utilitar-decorative, iar stilurile moderne de amenajari interioare lasa loc pentru dezvoltarea creativitatii si personalitatii proprietarului.

De asemenea, KULT-ART Artizan produce plachete decorative pentru baie sau bucatarie care pot inlocui cu succes faianta de serie utilizata in majoritatea cazurilor. Placile sunt decorate in relief cu aplicatii ceramice in diferite forme - fructe, legume, tacamuri, vesela pentru bucatarie sau pesti, alge, bule, valuri pentru bai.

Decoratiunile sunt prelucrate integral manual in atelierul de creatie KULT-ART ARTIZAN de catre angajatii centrului de artizanat, din ceramica pictata, pigmentata cu glazura colorata. Fiecare produs poate fi lucrat in dimensiunea dorita de client.

Deoarece toate produsele sunt realizate manual, pot exista mici diferente de dimensiune sau de cromatica intre produse similare.

KULT-ART ARTIZAN poate fi vizitat online la artizanatkult-art.ro.

KULT-ART ARTIZAN se afla in localitatea Maritei, nr.537 A, com. Darmanesti, jud. Suceava, Romania. Informatii suplimentare la tel. 0723367034 / 0727804065 sau e-mail office@artizanatkult-art.ro.

#artizanat Romania, #ceramica esaturi sculptura in lemn , #Decoratiuni interioare