Tendinte in design interior, 2013: Decoreaza-ti baia in stil clasic

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
7885 citiri
Tendinte in design interior, 2013: Decoreaza-ti baia in stil clasic

Baia decorata in stil clasic este una din tendintele anului 2013 in materie de design interior, spun specialistii. Ei recunosc ca genul clasic este prin definitie statornic, dar subliniaza versatilitatea sa, ce iti permite sa-ti decorezi orice spatiu cat mai rafinat, dar si traditional, dupa caz.

Clasicul incanta prin oglinzi mari cu rame aurii sau argintii, cazi montate in mijlocul incaperii, cu picioare lucrate, piatra naturala serigrafiata sau placarile cu un aspect nobil, carourile, romburile si placile de ceramica tip caramida cu marginile fatetate, albe si negre.

Asadar, baia a depasit de multa vreme statutul functional si a devenit o camera cu drepturi depline, la fel ca orice incapere din casa.

Ultimele tendinte si colectii in placari si amenajarea bailor, prezentate la targul de la Cersaie pentru 2013 sunt aduse si in Romania de Galeriile Noblesse.

"Accesoriile in stil clasic pentru baie sunt o alegere inspirata pentru interioarele pretioase, deoarece o vor transforma intr-un spatiu unic, calm si linistit, fiind un adaos de gratie si eleganta, iar clipele petrecute intr-o asemenea baie amenajata cu mult gust vor fi lipsite de orice grija cotidiana. Mobilierul este atent lucrat, iar piesele cu aspect capitonat si influentele retro sunt tentatia stilului.

De altfel, combinatia alb-negru, atat de eleganta si remarcata pe podiumurile de moda, este vedeta anului 2013 si in materie de design interior, in special in estetica baii. Romburile si carourile in aceste doua tonuri vor scoate baia in evidenta si vor transforma acest spatiu intr-unul in tendinte, decorat ca la carte.

Designerii Studio Insign by Galeriile Noblesse va sugereaza ca la aspectul elegant conferit de gresie, faianta, marmura sau mozaic, sa adaugati mobilierul capitonat, care aduce aminte de lucratura Chesterfield. Bumbii care marcheaza modelul capitonat trebuie sa fie ori in nuanta pielii care imbraca piesele de mobilier, ori suflati cu foita de aur sau argint. Aceasta combinatie nu are cum sa dea gres, iar camera de baie primeste un aspect original si luxos", a declarat Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse.

Ea iti recomanda sa iti impui gusturile prin rafinamentul, eleganta si atmosfera sofisticata pe care o propun baile in stil clasic, pastrand in acelasi timp incredibila originalitate a conceptului.

In centrul colectiei de Bai clasice Galeriile Noblesse se afla oglinzile decorative si piesele din sticla, calitatea tuturor pieselor fiind de o calitate ireprosabila, care vor da forma si farmec camerei de baie. Intregul mobilier a fost creat pentru insufletirea ideii de a recrea atmosfera si caracteristicile superbelor bai din era Victoriana, pana la jumatatea secolului XX.

#decor baie clasic, #baia stil clasic, #decoratiuni interioare tendinte, #decor baie Galeriile Noblesse , #Decoratiuni interioare