Ai curaj sa-l intrebi pe Balthazar cat e ceasul? (Video)

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 00:00
5584 citiri
Ai curaj sa-l intrebi pe Balthazar cat e ceasul? (Video)
Foto: mbandf.com

618 microcomponente atent asamblate alcatuiesc organismul ticaitor al lui Balthazar, cel mai nou ceas de birou construit de Maximilian Busser & Friends.

Simpatica decoratiune cu rol functional poate da o noua infatisare unei incaperi de adolescent sau chiar unui birou de lucru decorat original, descrie Lux Expose.

Nu este o simpla jucarie, ci un mecanism de mare finete construit de orologierii MB&F, robotul fiind capabil sa isi miste trunchiul sau bratele, gratie componentelor sale mecanice.

Doar 50 de exemplare vor fi puse in vanzare, Balthazar capatand astfel caracterul unui gadget de lux. Mai mult, atractia este sporita de designul deosebit pe care il imbraca ceasul-robot de birou.

Doua cadrane de pe pieptul lui Balthazar indica cu precizie, timp de 35 de zile, scurgerea inexorabila a orelor si minutelor, inainte ca ceasul sa aiba nevoie de o noua intoarcere a mecanismului.

Pentru crearea robotului MB&F a apelat la experienta artizanilor de la L'Epee, celebra casa de inalta orologierie din Elvetia.

Balthazar are si rolul de a continua o traditie in familia Busser, in care de mai bine de 700 de ani membrii de vaza poarta numele de Melchior sau Balthazar.

Atentie! Cand se intoarce nu mai e asa simpatic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas robot, #decoratiune birou, #ceas birou, #ceas Balthazar , #Decoratiuni